Nejste přihlášen/a.
Koření pěti vůní
Ostrá, sladce vonící směs na čínskou a vietnamskou kuchyni - Obsahuje badyán, fenykl, skořici, hřebíček, bílý pepř. Někdy se při přípravě pečeného masa ještě doplňuje zázvorem akardamomem.
Garam masala je koreniaca zmes, pochádzajúca zo severovýchodnej Indie. složením Koriander, kmín rímský, kurkuma, chilli, fenykel, skorice, bobkový list, kardamom, muškátový kvet, muškátový orech, klinček. Nebo také black peppercorns (pepř celý), mace (muškátový květ), cinnamon (skořice), cloves (hřebíček), black cardamom, nutmeg (muškátový oříšek), and green cardamom
3 -4 ingredience jsou společné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.