Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je test pozitivní?

Od: vilemlucie odpovědí: 5 změna:

zdravim chci se zeptat jesli je to pozitvni?

Je test pozitivní?
Je test pozitivní? #2
Je test pozitivní? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Zkuste za pár dní znova, ale řekla bych, že pozitivní není. Princip tohoto testu je tenkovrstvá chromatografie. Hcg hormon, pokud je přítomen, se zachytí v určité části testu. Tu určitou část po namočení vidíte, má odlišné složení, ale není zbarvená stejně, jako kontrolní proužek. Může být o něco světlejší či tmvší, ale ne bezbarvá.

domino
hodnocení

2x
No podle mě teda POZITIVNÍ je.
Přesně takového "ducha" to ukázalo přítelkyni a byla dojatá se slzami v očích. Dnes má ten "duch" 2 roky.
Každým dnem by měla čárka sílit.
Gratuluji *srdce*

hodnocení

1x

Zdravím, záleží kdy jste test fotila a odečítala, po delší době prosvitne i testovací zóna

i bez pozitivity. Pokud to bylo do 5 min po testu, myslím že je pozitivní.

hodnocení

0x

Podle mne pozitivní není.

hodnocení

0x

Konzultoval jsem včera s manželkou: Její zkušenost: Takhle prý vypadal těh. test v počátku těhotenství , po týdnu už byl proužek normálně vybarvený. Tedy chce to pár dní počkat a test zopakovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]