Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pečovat o vlasy - hodně vlasů si vycesavam

Od: liduska odpovědí: 4 změna:
Zdravím, mile dámičky, chtěla jsem se zeptat jak pečujete o své vlasky? Já si každý den (ale několikrát!) vyčesu takovéhle množství vlasů. Už si je ani nezehlim a nefenuju více jak 4 měsíce, ale i přesto mi přijde ze je mám hodně zničené. A nikdy jsem si je nebarvila. Přemýšlela jsem o nějakém ,,olejicku,, kterým si vlasy umyju predtim, než si umyju vlasy svým samponem. Nebo případně nějaké ,,rozčesavadlo,,. A nebo šampon, ale aby to bylo fakt lepší. Prosím o rady, děkuji.
Jak pečovat o vlasy - hodně vlasů si vycesavam
Jak pečovat o vlasy - hodně vlasů si vycesavam #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Každému vypadnou denně nějaké vlasy. Ty padají a dorůstají pořád. Kůže se taky stále obnovuje. Jen to není tak vidět. Hodně spravíte kvalitní stravou s dostatkem minerálů. Mg, Zn, Fe, S a vit. B.. Pak jsou ve hře i hormony /přechod?/ a poruchy štítné žlázy. Jsou ale i nemoci a otravy, u kterých je padání vlasů silné. To, co ukazujete, není moc. Spíš jsou dost jemné, slabé. Což může být rodové. Na vlasy po mytí kondicionéry a vlasové balzámy, či reparační krémy. Dobrý je šampon s kofeinem - prokrví pokožku hlavy, což vlasovým cibulkám prospěje.

liduska
hodnocení

Můžete přesně něco doporučit? Děkuji

hodnocení

0x

Údaje o tom, kolik vlasů může zdravému člověku vypadnout, se různí. Některé zdroje uvádějí, že 50 až 80 je normál, jiné naopak, že žádné nebezpečí nehrozí ještě ani při 100 až 150 vlasech za den. Po umytí vlasů to údajně smí být až 300.

Také doporučuji kofeinové šampony. :)

cpzp.cz/...

hodnocení

0x

Já na tom byla letos září - říjen ještě hůř. Po několika letech mi padali vlasy, ale v takové míře, že se mi z toho chtělo brečet. Pořídila jsem si speciální šampon, kondicionér a aktivátor růstu z bylinek a k tomu vitamíny Biosil a musím zaklepat, že se to po 2,5 měsících konečně zklidnilo. Teď jen, aby začali růst nové.

V tom aktivátoru jsou tyto byliny, tak pokud máte někde prodejnu se sušenýma, tak zkuste.

Angelica, moruše bílá, ženšen pravý, zázvor, LingZhi, dřezovec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]