Nejste přihlášen/a.
Každému vypadnou denně nějaké vlasy. Ty padají a dorůstají pořád. Kůže se taky stále obnovuje. Jen to není tak vidět. Hodně spravíte kvalitní stravou s dostatkem minerálů. Mg, Zn, Fe, S a vit. B.. Pak jsou ve hře i hormony /přechod?/ a poruchy štítné žlázy. Jsou ale i nemoci a otravy, u kterých je padání vlasů silné. To, co ukazujete, není moc. Spíš jsou dost jemné, slabé. Což může být rodové. Na vlasy po mytí kondicionéry a vlasové balzámy, či reparační krémy. Dobrý je šampon s kofeinem - prokrví pokožku hlavy, což vlasovým cibulkám prospěje.
Já na tom byla letos září - říjen ještě hůř. Po několika letech mi padali vlasy, ale v takové míře, že se mi z toho chtělo brečet. Pořídila jsem si speciální šampon, kondicionér a aktivátor růstu z bylinek a k tomu vitamíny Biosil a musím zaklepat, že se to po 2,5 měsících konečně zklidnilo. Teď jen, aby začali růst nové.
V tom aktivátoru jsou tyto byliny, tak pokud máte někde prodejnu se sušenýma, tak zkuste.
Angelica, moruše bílá, ženšen pravý, zázvor, LingZhi, dřezovec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.