Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí úbor pro seniory (babičku )

Od: kasper® odpovědí: 9 změna:

zdravím ,

snažím se najít jako dárek na vánoce darek pro babíčku domací ubor pro seniory zatím se mi nic nepodařílo najit

děkují

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Proč pro seniory? Najděte nějaké pohodlné volnější tepláky, volnější tričko - můžete s krátkým i dlouhým rukávem, k tomu třeba i mikinu, pokud jí babička po doma nosí.

tabletka*
hodnocení

4x

Vzhledem k tomu, že dnešní babičky nosily minišaty, džíny, křiváky a ty okolo šedesátky klidně punk, tak bych to s barchetovými šaty raději ani nezkoušela.

hodnocení

3x
Nevím, ale me byste nepotěšila oblečením, to si rada vybírám sama.

hodnocení

2x

Kdysi dávno bývaly domácím oblečením žen barchetové šaty. S tím už by Vás dnešní babička vyhodila, dárek nedárek. Zadejte do vyhledavače "domácí úbor" a vybírejte. Budou to nějaké úpletové kalhoty. Vršek rovněž úpletový, ale může být s rukávem krátkým i dlouhým, přes hlavu i na zip. To musíte rozhodnout sám. Já doporučuji abyste se dobře seznámil s možností praní, i když u tohoto typu oblečení nějaké speciální praní a čištění nepředpokládám. Barvu nevolte příliš světlou. U kalhot budete vybírat mezi kalhotami s širokou nohavicí a kalhotmi do gumy nebo s pružnou manžetou. Ty široké jsou rozhodně slušivější.

liska5
hodnocení

1x

Nevím, jestli by mne tím potěšili. Jsem 70+ a nejraději chodím doma v sukni. To bych raději župánek. A zase v jiné barvě a provedení, než mám ty svoje.

hanakr
hodnocení

0x

Koukněte na stránky Tchibo tchibo.cz/..., třeba tenhle svetr a kalhoty tchibo.cz/...

kalindi
hodnocení

0x

Nejen pro seniorky, originál Indie - ganga.cz/...

id
hodnocení

0x

Není babička jako babička, ale mrkněte sem.

lidl.cz/...

lidl.cz/...

lidl.cz/...

lidl.cz/...

lidl.cz/...

fmar
hodnocení

0x

Dárek - úbor by měl být pěkný, pohodlný a sedět: petrklic.cz/... Přinejhorším poslouží jako pyžamo.

Spíš záleží na tom jaký babička upřednostňuje styl - sportovní, klasický se šaty, je ráda elegantní i doma pro vnoučata (to bývala moje)... nesnáší styl "sekáč"...

doplněno 29.11.21 12:37:

Tmavší verze: lamido.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]