Nejste přihlášen/a.
zdravím ,
snažím se najít jako dárek na vánoce darek pro babíčku domací ubor pro seniory zatím se mi nic nepodařílo najit
děkují
Kdysi dávno bývaly domácím oblečením žen barchetové šaty. S tím už by Vás dnešní babička vyhodila, dárek nedárek. Zadejte do vyhledavače "domácí úbor" a vybírejte. Budou to nějaké úpletové kalhoty. Vršek rovněž úpletový, ale může být s rukávem krátkým i dlouhým, přes hlavu i na zip. To musíte rozhodnout sám. Já doporučuji abyste se dobře seznámil s možností praní, i když u tohoto typu oblečení nějaké speciální praní a čištění nepředpokládám. Barvu nevolte příliš světlou. U kalhot budete vybírat mezi kalhotami s širokou nohavicí a kalhotmi do gumy nebo s pružnou manžetou. Ty široké jsou rozhodně slušivější.
Dárek - úbor by měl být pěkný, pohodlný a sedět: petrklic.cz/... Přinejhorším poslouží jako pyžamo.
Spíš záleží na tom jaký babička upřednostňuje styl - sportovní, klasický se šaty, je ráda elegantní i doma pro vnoučata (to bývala moje)... nesnáší styl "sekáč"...
Tmavší verze: lamido.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.