Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem skoro v 5.měsíci, a bříško už mi trosku roste, prsa také, a když s přítelem jsme měli styk, tak nebyl nějak problém, ale poslední dobou se tomu vyhýbá, a včera když jsme ho měli, tak mu během sexu přestala erekce a byl z toho smutný, protože mi začal říkat ze to není mnou, ze se mu libim, ale ze mu jen přijde divny mít sex když tam je to malé apod. Jenže já mám teď pohromujici hormony a mám na to neustále chuť. Nevíte co dělat, aby na to tak nemyslel a abychom si ještě užili než bude malý na světě? Nějaké nápady nebo jak ho navnadut aby nemyslel na to ze jsem tehotna a neměl chuť na sex? mě to mrzí když vím, ze máme ještě dost času si užit a mě nic přitom nebolí jsme opatrný … Děkuji za odpověď
Ja mel pri tehotenstvi zeny nejlepsi sex a v nejvetsim mnozstvi. Skoro jsem az musel utikat, i kdyz v devatem uz bylo tezke najit prijatelnou polohu. Treba moc tlacite na pilu a on uz je presycen
Někteří chlapi to tak mají, můj to měl zrovna tak a držel dobrovolný celibát. Netřeba nad tím hluboce přemýšlet, březí samice se ani ve zvířecí říši nepřipouští, je to plýtvání energií. Ne nadarmo je pro mužské oko atraktivní žena s velkým rozdílem mezi obvodem pasu a boků, kdy se dá předpokládat, že je netěhotná. Jen s blížícím se porodem ho přemluvte, pohlavní styk a prostaglandiny obsažené ve spermatu mohou spustit porod. Kdybych to udělala já, možná jsem nemusela 9 dní přenášet, porod se rozběhl pár hodin po styku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.