Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednoduchý adventní věnec

Od: missil odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chci zkusit vyrobit adventní věnec. Na vyrábění jsem dost nešikovný a nikdy jsem to nedělal. Myslíte, že věnec zvládne i naprostý začátečník jako já? Nejvíc se obávám, že se mi chvojí nepovede obmotat drátkem, bude vyčuhovat nebo toho drátku použiju až moc a bude to vidět. Mám to zkusit nebo radši udělat třeba rovný adventní věnec?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Koukni na Pinterest, nebo youtube, tam je spousta podrobných návodů.

Zvládneš to taky, jistojistě. ;)

hodnocení

2x

Kdo se nic nového neučí, nic nezkazí. Ale to není zrovna správný přístup k životu, takže to určitě zkuste.;) Musíte správně odhadnou délku a množství větviček (raději si jich přineste více, mohou být i z různých druhů dřevin). Větvičky by také měly být všechny zhruba stejné délky, aby věnec vypadal upraveně.

ltz
hodnocení

1x
Kdyz budete mit takový jemný drátek, tak to krásné neviditelné omotate,zamaskujete jehlicim. Potom už jenom dozdobite.

hodnocení

0x

V současnosti se prodávají v Květince už hotové věnečky, ale bez ozdob. Jenom čistě zelené. A kupující si je může doma nazdobit sám podle svého vkusu, buď na pověšení, nebo přidat svíčky a postavit. To už je na něm.

Jenže ceny všeho jdou nezadržitelně nahoru. Loni jich měli plnou bednu a u nich cenu 90 Kč/kus. Letos už mají ten jeden věneček za 145 Kč. Tak uvidíte sám. Buď to zvládnete, nebo, přinejhorším, koupíte. Mají je všude. Jaga.

farm
hodnocení

0x

Tímto jsme bavili - mladí radili starým - jednou v tvořivém dni, který pro nás rezidenty organizovala radnice. Děti, rodiče a prarodiče atd. se usadili okolo asi 25 stolků. Suroviny níže zmíněné dala radnice k dispozici. Tavné pistole kolovaly. Když se do toho dáte, jde to samo a je to velká zábava. (Covid nám to společné adventní tvoření výhledově zhatil.)

Co potřebujete:

Korpus floristicke-potreby-nhk.c/... 25Kč

Drátek hobbykohout.cz/... 30 Kč

Tavná pistole k přilepování průhledným plastem na věnec. Dá se vypůjčit pujcovna-naradi-kh.cz/... 120Kč/den.

A potom jehličnaté větvičky (z lesa), různé šišky, stříbrné / zlaté kuličky a - 4 svíčky. Různé slaměné ozdůbky, mašličky.

Nekulatý věnec - svícen lepebydlet.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]