Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

JOVAN fresh musk - Vůně se nedá sehnat

Od: atrama® odpovědí: 20 změna:

Měla jsem kdysi velmi ráda toal.vodu-JOVAN fresh musk,ale bohužel úplně zmizela z obchodů...Nevíte někdo jestli se dá ještě někde sehnat,nebo jí podobnou vůni jestli někdo neznáte?Měla i hezký flakonek-starší ji určitě pamatují.Děkuji.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dajanka*
hodnocení

3x

Zdravim, ja ho nasla na ebay.de...tady posilam odkaz cgi.ebay.de/...

Snad to bude on:)

amlim*
hodnocení

2x

Ano,pamatuji tu vůni,moje dcera ji měla moc ráda. Sehnala jsem ji naposledy asi před pěti lety . Potom mě říkali,zkusit zastrčené parfumerky,takové kde mají tzv. pele-mele,staré zásoby.Prý se nevyrábí.Škoda.*nevi*

lm®

Mohu se zeptat ,jestli ji měli na daném obchodě,která z nich to je?Sáním květinovou vůni pro neteř.

doplněno 14.10.09 11:50:

ne obchodě ale odkazu

hodnocení

Na té adrese jsou úplně jiné vůně-alespoň flakonky,nevím jak voní,ale ta původní byla zelenohnědá lahvička.jakoby tvar ženského těla a bílý špuntík-zdobila koupelnu...Ono je dnes různých napodobenin,ale s těma původníma nemají nic společného...Ale děkuji za odpovédi.:)

perda*
hodnocení

0x

Zkuste to takto: www.zbozi.cz/items

aisha
hodnocení

0x

da se sehnat v Muller v nemecku je to vseho obchod a hlavne kosmetiky a parfemu

kristina*

ahoj,poslala by si blizsie udaje o Mullerovi..ci sa to da kupit aj cez net...niaku ich domovu stranku..budem velmi rada..kika

ivus*

Dobrý den,

Prosím o přesnější adresu na tuhle vůni,v kerém městě se Muller nacházý,předem za odpověd děkuji ivča.:)

prohledala jsem jejich katalog, ale Jovan fresh musk není... :(

ivus*

děkuji za odpověd,mohe poprosit o napsání kde se obchod nachází,až bude v nabídce dejte prosím vědět,moc děkuji inzinyrka,jste češka nebo máte jinou národnost dík *palec*

mueller.de/...

tady na té mapce si najděte nejbližší obchod, katalog mají na svých stránkách: www.mueller.de

doplněno 15.05.10 19:24:

To, že jovan fresh musk mají u mullera, píše nade mnou někdo jiný... já jenom ráda hledám na netu :)

ivus*

Jasně,ale přesto děkuji,jestli ho náhodou někde najdete,mohla byste napsat kde je na prodej ještě jednou dík:)

macamliecna
hodnocení

0x

v mulleri nieje,osobne som tam pisala a povedali ze ho uz roky nemaju.kika

ivus*

Jesli ho náhodou někde uvidíte,prosím dejte vědet dík:)

sofina
hodnocení

0x

Tohle je jediný odkaz, který jsem našla:

cgi.ebay.es/...

ze španělska, ale jak se cesta prodraží tak to netuším...

macamliecna

super...je to on...asi ho hned kupim i ked chcu zan neuveritelne prachy ako za Versaceho :)

diky,diky,diky...ak ho este niekedy najdes,posli hned,si zlatoooo :)

ivus*

Ahoj macamliecna,od kud pocházýš,asi jsi slovenka,mám dotaz,kolik stojí celý parfém s poštovným,já jsem z česka,dík za odpověd papa.

rad*
hodnocení

0x

jestli se to někonu z vás podařilo objednat tak at napíše. diky

auu
hodnocení

0x

k dostání na S bazaru za 1600,-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]