Nejste přihlášen/a.
Přesně tak jsem to dělala do svých 43 let. Následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Nejdřív těžké astma, že něvěděli co se mnou a za dva roky infarkt. Dneska bych se určitě chovala jinak.
Různé kombinace - Chleba, slunečnicové bulky, domácí pečivo, knackebrot, Jihočeské máslo, přepuštěné m., topinky pokapané s olivovým olejem, čerstvý sýr, nebo tvaroh, Riccota, 2 vejce, 5 dýňových semínek, nebo 3 vlašské ořechy, šnytlík, nať cibule, polníček, rukola, paprika čerstvá, 3 stroužky česneku, nebo pampeliškové listy, jablka, matcha čaj, nebo mátový, heřmánkový, meduňkový a všechny podobné, či směsi vlastní výroby.
Nyní došly salámy z domácí výroby z domácího chovu, tak bude i salámek.
Je rozdíl zdravá a nekalorická. Zdravá je celozrnné pečivo, na tom šunka, salát nebo rukola a postříkat olivovým olejem.
To celozrnné pečivo se většinou jenom tak jmenuje. Ve skutečnosti si můžete vybrat mezi normálním rohlíkem a obarveným. Z psychologických důvodů ten obarvený obvykle posypou loupanou slunečnicí a pod., ale ta celozrnnost by měla být o tom, že mouka, ze které je pečivo upečeno jsou umletá celá zrna. Jenže taková se špatně skladuje, brzo žlukne, takže se to řeší tak, že se obarví normální mouka (v lepším případě karamelem) a když se hodně snaží, pomelou do ní i trochu slupek. To nejzdravější jsou ale klíčky a ty nenajdete v žádné mouce.
Nikdy nic sladkého, sice bych to snědla, ale za hodinu bych umřela hlady
Vodu s citronem, do litrové konvice uvařím bylinkový čaj na denní popíjení kávu, celozrný výrobek a něco na to - vejce, maso, tvrdý sýr, tvaroh na slano, domácí pomazánky atd + 20 dkg syrové zeleniny. Místo másla (mám alergii) miluji doma škvařené sádlo + v malé míře škvarky nebo pomazánku z nich.
Sladké snídaně nepovažuji za vhodné. Je po nich dříve hlad. Abych vydržela, tak si dám něco bílkovinného a různé čaje a ředěný mošt.. Třeba vajíčko, celozrnné pečivo a nějakou chroupací zeleninu /ředkvičky, paprika, mrkev/. Nebo sýrový toust z žitného chleba s naklíčenými mungo fazolkami. Nebo lučinu namačkanou s nasekaným koprem a žitný chlebík. Ovoce buď před tím samotné, nebo mezi jídly. Tak se nejlíp tráví. Sladké si dám případně ke kafi dopoledne, mezi 10 a 11.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.