Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prošlý jogurt

Od: rillie odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, v lednici mám několik skyrů, které jsem zjistila, že už 5.11. prošly. Myslíte, že budou ještě k jídlu nebo půjdou použít alespoň na pečení?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

2x

Pokud jsou chuťově dobré, tak jsou jedlé.

V případě pachutí vyhodit.

joudic*
hodnocení

0x
tak skyr je trochu neco jineho, ten bude asi horky, jogurt se zas tolik nekazi, ba naopak odlezely neni tak ridky, ale mesic stary uz vyhazuju bez otvirani.. kdybych mel hloubeji do kapy, tak asi zkusim otevrit jestli cajk

liska5
hodnocení

0x

Tady jsem víckrát riskovala, a nic. Když byly v ledně a zavřené, a po otevření bez kazu a změny v chuti, tak je pravděpodobnost, že budou normálně jedlé. To použití na pečení je lepší varianta..

hodnocení

0x

A to ty jogurty neumíš otevřít a ochutnat?

Jak my na dálku přes monitor máme poznat, jak jsou na tom jogurty u tebe doma v lednici.

K jídlu jsou určitě. Buď je sníš ty nebo je sezobou slepice. Pozná se to hned u první lžičky (někdy i podle "vůně").

spisak*
hodnocení

0x

Skuste si cuchnout a ochutnat, kdys bude dobri tak ho muzete pouzyt na peceni ci cokoliv jineho

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]