Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze změnit střih trička?

Od: tazatelka odpovědí: 7 změna:
Ahoj..objednala jsem si bílé trička a hlavně je to dlouhé..přes záda .
Problém je že mám strašně hubená ramena a padají mě rukávy takže mě jsou vidět ramínka .
Myslíte že šikovná švadlena si poradí? Udělat jakoby véčkový výstřih. Co myslíte? Jinak sedí krásně.

Lze změnit střih trička?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Véčko z toho neuděláte. Navíc Véčko se hodí pro ty, co mají široká ramena. Vás by ještě zúžilo v partii ramen. Jedině koupit ramenní vycpávky a šikovně je tam uchytit. Prodává se více typů, tak vzít tričko s sebou. Nebo pak někomu tričko darovat.

tazatelka
hodnocení

No jsou to trička pod karovou košíli..takže trošku širší by to nevadilo..právě jsem to doma přehrnula jakoby do véčka no uvidím..co s tím půjde..
liska5

Véčko ani nebude pod károvanou flanelkou hezké. Tam se hodí oblouček..Možná ty vycpávky do té košile!?

Pod košili? Klidně ho nos obráceně. Co patří na záda, tak dopředu.

hodnocení

1x

Já bych vzala jehlu a bílou nit, drobným stehem bych prostehovala zadní díl výstřihu od ramenního švu k druhému švu a trošku bych to přitáhla. Tak bude zadní díl výstřihu nepatrně nabraný, ale vidět to nebude. Výstřih se tím zmenší.

hodnocení

1x

Obraťe to naruby a od krku k rukávu zužte asi od 2 cm do ztracena.

Lze změnit střih trička? #2

minsk
hodnocení

0x

Dobrá rada je od hankas. Doplním. Nejdříve nastehujte tmavou nití, vyzkoušejte, případně upravte - zaberte více a teprve potom šijte na pevno. Nakonec vytáhnout stehovací niť.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]