Jak Vas napadla zrovna tato kombinace? Zkuste sparit rajcata pri vareni testovin, staci treba jen na 5 minut, pokud se bojite, ze Vam popraskaji. Pak se je lehce rozmackejte vidlickou, budou chutnak mnohem lepe nez nejaky protlak. Jinak smetana ke zjemneni jidla jde skoro vzdy. Osobne nedelam carbonara a myslim, ze prave ty jsou pricinou problemu na letnich taborech se salmonelou. Nejspis to tam obcas uvari, nechaji v teple a doji az pozdeji. Ale to uz nam nikdo nasledne nenapise. Termin, ze deti jedly stare testoviny je nesmysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.