Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexualni orientace

Od: jana1999 odpovědí: 6 změna:
Ahoj, mam takovy problem a jsem kvuli tomu v posledni dobe nejista. Mam rada zeny (jsem lesba- teda myslim), ale nevadi mi spat s muzi samozrejme bez emoci jen sex, ale jsem si 100% jista ze se mi libi jen zeny a romantickej vztah dokazu mit jenom se zenou. Muzi me pritahuji jen sexualne. Muzu se povazovat za lesbu kdyz dokazu spat i s muzem? V zivote me zadny muz nepritahoval milovala jsem vzdy ciste zeny.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

7x

vsak to nemusite tolik resit, nechte to plynout

hodnocení

5x

V poslední době se stalo módou probírání různých pseudovztahů a neobvyklých sexuálních orientací. Nemohu se ubránit dojmu, že místo toho, aby se usnadnil společenský život těm, kteří opravdu trpí nějakou úchylkou se nasadil brouk do hlavy těm, kteří jsou v mezích normálu.

hodnocení

3x

Já bych se přikláněl spíš k bisexualitě, vzhledem k tomu, že píšete, že vás sexuálně přitahují i muži.

hodnocení

1x

Považujte se za co chcete. Evidentně Vám nevadí ani jedno pohlaví a je to jen Vaše věc. Však časem sama přijdete na to jak to u sebe pojmenovat...

rene
19.11.21 15:01
hodnocení

0x

Jistě

liska5
hodnocení

0x

Každej jsme nějakej. Hlavně to nikde nepovídejte. To je jen Vaše. To zaprvé jen málokdo pochopí, ale hlavně, lidi dokážou plno informací zkreslit nebo je použít k tomu, aby Vám ublížili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]