Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné, že jsem těhotná?

Od: flexak odpovědí: 4 změna:
Zdravím, chci se zeptat jestli je možné že jsem těhotná nechutnají mi cigára ani alkohol cítím takovou divnou pachuť kterou jsem nikdy necítila. Už mám 5 dní zpoždění ms. Poslední dobou ani moc nejím nemám ani chuť k jídlu. Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

8x

Pokud to není covid, ovšem. U něj jsou taky pachutě.

Jinak těhotenské nevolnosti začínají v druhé polovině následujícího cyklu. Před tím, když by se měly dostavit druhé menses. To už je i napětí v prsou.

hodnocení

7x

Zdravím. Pokud jste měla nechráněný pohlavní styk, tak to možné je. Udělejte si těhotenský test.

hodnocení

7x
V případě že jste žena, je opravdu možné že jste těhotná. Ženám se to často stává.
Pravda, musí být splněno ještě pár souvisejících věcí..

and
hodnocení

0x
V přechodu asi nejste, takže těhotná být muzete. Jinak to, že vám nechutnaji cigára a alkohol, je k vašemu dobru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]