Nejste přihlášen/a.
Jsem pozvaná do tanečních, sestra mého přítele má prodlouženou. Potřebovala bych poradit co si mám obléknout. Mám jedny plesové šaty, úplně obyčejné, bez nějakého přílišného zdobení, jsou dlouhé, ale nejsou lesklé. Jak koukám po fotkách z tanečních tak všichni mají lesklé, nazdobené šaty. Tak nevím, jestli jsou ty moje obyčejné světle modré šaty vhodné. Díky za rady
Tady máte nějakou inspiraci. A jsou tam také jednoduché šaty, bez přílišného lesku - krátké i dlouhé. A navíc tam půjdete jako doprovod. Je to na Vás, důležité bude, abyste se v nich cítila dobře a sladila doplňky. Nakonec je můžete doplnit nějakým pěkným šperkem nebo spíš větší blýskavou bižuterií. A té je na trhu hodně a opravdový výběr.
Ahoj, po dlouhé době jsem měla jít na ples, nemohla jsem sehnat pěkné společenské šaty. V okolí jsem nic zajímavého neobjevila. Jelikož jsem je sháněla na poslední chvíli, byla jsem trochu zoufaláJ. Naštěstí jsem na internetu narazila na pěkné stránky společenských šatů www.dianthe.cz . Byla jsem velmi mile překvapena ochotou personálu a samozřejmě výběrem...a na plese jsem byla za hvězduJ. Katka
Ahoj, jelikož se na prodloužených vyskytuji často, řeknu vám, že to nemusíte vůbec řešit. Zpravidla takový doprovod vůbec netančí, obzvláště pokud se jedná o doprovod dívky, tak s ní vy tančit určitě nebudete. Může se stát, že bude na pár skladeb volná zábava, ale není nutné mít plesové šaty. Můžu vám říct, že jsou pořadatelé rádi, když lidi nepřijdou v džínách a mikině. Úplně běžně matky chodí v černých kalhotách a haleně, kostýmu apod. Myslím, že ve vašich šatech budete za hvězdu. Dnes už se někteří lidé neobtěžují se obléci do divadla, na svatbu, tak si nedělejte starosti. Stačí že IN bude holčina, která se účastní kurzů a která je pod kritickými pohledy všech přihlížejících:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.