Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte si, že dokáže jedna žena ucpat záchod?

Od: jenik12 odpovědí: 14 změna:
Myslíte že může jedna samostatná žena ucpat záchod? Měl jsem návštěvu tak mám podezření. Nikdy jsem to v životě neslyšel, žena přece nejí jako chlap.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

15x
Kdyz ji tam nacpes celou, tak jiste.

krtek6
hodnocení

9x

jistě že...platí fyzikální pravidlo..."pro ženskou neexistuje problém, který by se nedal vytvořit"*cteni*

Kde problem nie je, tam nejaky aspon vymyslia.

hodnocení

9x

Jeníku, může. Příště lépe volte rubriku. Takhle to vypadá, že Vás navštívila ex a neodešla po svých. Nutno krájet na malé kousky *smich*.

@amper *smich* *haha*
To se vážně nabízí.
Dobrá rubrika *haha*

liska5
hodnocení

8x

Teď je otázka čím? Někdy třeba vložkou, moderními vlhčenými ubrousky nebo tunou papíru..

riva
hodnocení

8x

Jedna samostatná žena dovede věci, že by se chlap divil.

hodnocení

5x

Může. Vložkou, tamponem..

hodnocení

4x

Nedavno som zdesene hladel na stupajucu hladinu v mise po splachnuti, skoro az po vrch, dovod bolo mnozstvo papiera.

hodnocení

3x

Ano, může.

A není to o jídle.

wehappyfew*
hodnocení

1x

Podstatně objemnější stolici mají vegani. Wecko s tím mívá často problém. Není veganka?

konečně jediná logická odpověď *palec2*

hodnocení

1x

Proč by nedokázala, není to nic těžkého ucpat záchod.

kare
hodnocení

1x
Je to jednoduché,
nechce, aby to šplouchalo tak tam nahází půl role papíru. *alene*
Pak už ani nezáleží co vytlačí *afro*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]