Nejste přihlášen/a.
Hranolky z brambor se zhruba dělají takto:
1/ oškrábání
2/ nakrájení
3/ vaření
4/ schladnutí
5/ fritování při nízké teplotě
6/ zmražení, případně schlazení (technologicky nutné pro snížení vlhkosti, tedy takto dělat i domácí)
7/ fritování při vysoké teplotě
Není tedy možné, aby koupené hranolky byly zamražené syrové.
Hranolky do fritézy jsou jen nakrájené a zmrazené brambory.
Hranolky do trouby jsou navíc postříkané tenkou vrstvou oleje aby se dokázaly udělat v troubě, nebo horkovzdušné fritéze. Používá se k tomu olejová mlha. A fakt nejsou předsmažené ) Pokud je položíte vedle sebe v syrové podobě, tak rozdíl nepoznáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.