Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už pár týdnů se potýkám s bolestmi v podbříšku. Při chůzi,sportu nebo sezení až nic takového necítím, horší je,když spím se svým přítelem a nalehne na mě více. Hrozně to bolí po styku mám rozhozené celé podbříško a bolest se střídá od levé strany k pravé i přímo uprostřed. Předtím jsem nic takového nespozorovala, měli jsme pohodový sexuální život. Také menstruace se mi zpozdila až o 10 dní. Prosím všechny kdo měl podobné potíže o radu, co by to vlastně mohlo být. K lékaři už jsem objednaná.
Díky..
Dle mého názoru vyčerpávající odpověď na vaši otázku by vám poskytl asi p. Jiří Pomeje. Fundovanějšího člověka na tyto problémy neznám. Prominte za trochu odlehčenou odpověď.
To je dobře,že půjdete k doktorovi,Já si myslím,že čekáte miminko.Měla jsem takové bolesti a doktor říkal,že je to normální,že se zvětšuje děloha,ale třeba se mýlim.A možná jste prochladla jak píše p.přede mnou,to by vás ale bolelo pořád.Kdyby jste měla cistu,tak si pak kupte čaj GYNE-TEA,cisty se prý vrací a tan čaj pomáhá i při menstr.a klimat.obtížích,zklidńuje a působí protizánětlivě.Seženeto ho v ARNICE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.