Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat aby silonky a šaty neelektrizovaly

Od: minnka® odpovědí: 6 změna:

Oblékla jsem si šty a silonky a objí mi elektrizovalo šaty se lepily na silonky. Použila jsem sprej, ale vůbec mi nepomohl...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Doporučuje se vyprat silonky v aviváži, nebo postříknout lakem na vlasy ve spreji. Jinak by mohla také pomoci spodnička (kombiné)

modrykonik.cz/...

hodnocení

0x

Použít aviváž?

hodnocení

0x

Použila jsi sprej "Antistat"? Běžně stačí použít více aviváže. :)

id
hodnocení

0x

Já si postříkám silonky na nohou lakem na vlasy. Kupodivu se silonky na nohy nepřilepí.

hodnocení

0x

Když se vám to stane a pospícháte, namočíte si ruce do vody a přejedete zlehka nohy oblečené již v silonkách, oděv se od nich poté odlepí.

farm
hodnocení

0x

Postříkat okraj sukně zevnitř Antistatem, odstraní elektrostatický náboj látky. Když hned nepomůže, přidat vrsvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma silonky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]