Nejste přihlášen/a.
To jsou fotky čínských obchodů - postovnezdarma.cz/...
o webu "poštovnézdarma.cz"už tu pár dotazů bylo - nikdy nebyly kladné recenze.
Majitelé mají více podobných webů - třeba nakupzahubicku.cz/... - ale za ty prachy, klidně si to objednejte...
Jestli budete někde v e-obchodě objednávat, zjistěte si nejprve, jestli nebudete platit clo a poštu. To je totiž velice složité a není to vůbec snadné. Je to novota a mě to postihlo a jsem z toho bezradná a bezmocná. Zamáčknu slzu do oka a peníze odepíšu!
A co se Vám stalo? Ono se toho totiž moc nezměnilo. Akorát se platí DPH už rovnou při objednání zboží, a to naopak zjednodušuje nákupy v Číně. A poštovné se zdejší poště neplatí. Objednávky z Číny mi chodí normálně a bez problémů a to mám běžně tak dvě až tři týdně. Nic poště neplatím. Když je to doporučeně, pouze jim podepíšu příjem zásilky. Objednávám zboží do 6 stovek. Ale už jsem objednávala i zboží, které přesáhlo tisícovku a ani tak jsem nic navíc neplatila. U koho jste nakupovala a za kolik? A clo se platí jenom v tom případě, že byste objednávala věc za víc jak 100 euro, teda něco za víc jak dva tisíce korun českých. A to jste asi neobjednávala, takže clo se byste určitě platit neměla. A bezmocná jste určitě nebyla, proč jste se tady nezeptala, určitě bychom Vám rádi poradili jak postupovat. Vždyť to tady pořád řešíme. A možná se dá ještě něco dělat, nerozumím tomu, proč byste měla oželet peníze.
Objednala jsem si dlouhou, teplou mikinu na zip. Chtěla jsem ji do prochladlé sanitky ráno. Stojí 549kč+39 pojistka+19 balné. To jsem zaplatila kartou. Zpráva, že je zaplaceno a že zboží je na cestě jsem dostala. Po několika dnech přišla sms z pošty, že mám zaplatit clo. Spojila jsem se s obchodem a stále si s nimi dopisuji. Odkázali mě na web celnička, vůbec nic nechápu. Nemám a nebudu mít internetové bankovnictví. Naše do téhle situace nebudu zatahovat, to, že jsem naštvaná a neumím, nechci přes ně ventilovat. Nemám ani mikču, ani peníze. Kruci fix, proto objednávám, abych byla bez starostí.
Teď jsem našla možnost napsat přímo majiteli firmy, tak jsem zvědavá, co bude.
Zapomněla jsem napsat, že si s Balandem.cz, dopisuji už víc jak 2 měsíce. Ale jinak, za poslední 2 roky jsem obnovovala strojové vybavení domácnosti, aniž bych vytáhla paty z domu. Ledničku Candy a od Bosch vysavač, šlehač, myčku, pračku, sušičku. Všechno vysoké částky. Vloni Vánoce všechno přes e-obchodfy a nikde vbec žádný zádrhel. Až teď, když obchod není obchodem, ale zprostředkovatelnou, agenturou, tak je situace, kterou nikdo budˇnechce nebo neumí vyřešit.
Vilíku, už vím, už jsem našla i jiné recenze. Je to hodně smutný příběh! Za vlasní chyby se prostě platí, tak ty peníze odepíšu. Co už?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.