Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 zdrave recepty

Od: hvizdalka odpovědí: 7 změna:
Dobry den, na instagramu jsem na profilu Andy Štěchové narazila na tyto dva recepty. Jednou jsem už podle ní zkoušela cottage-makové placičky, ale nebyly nic moc. Chtela bych dat snaci temto dvou receptum. Uz jste je nekdy nekdo pekl? Staly za to? Nebo aspon myslite, ze to bude dobre?
2 zdrave recepty
2 zdrave recepty #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Zdravé, ale nezdravě splácané. Tyhle ingredience jsou přece fajn jíst sólo nebo v jednoduchých receptech typu ovesná kaše, cuketové zelí, rozhuda nebo fazolový salát. Proč je znásilňovat v nepochopitelných kombinacích. Ony totiž naráz dvě tři bílkoviny /vejce, tvaroh, luštěnina/ jsou pro trávení zátěž. A taky je zbytečná tepelná úprava něčeho, co je hodnotnější syrové.

chlamak*
*palec* parádní odpověď ;)

max*
hodnocení

0x

Fiiiha a jako to ma vyslednou chut? Asi dost strasnou ze?

Na tom deuhem receptu jsou fazole z plechovky, tedy uz samy o sobe ne zcela ok, ty jsou jiste doslazovane

a jeste k tomu chemie z plechovky.

Na obou receptech je banan a ten zase ma tezke kovy, myslim rtut, tak se hodi jen jeden denne.

Tak si asi moc velkou porci nedate a zapijte to vodou z petky, by mohlo na den stacit. Hehe

hodnocení

0x

Z fazolí peču toto: katyblazcikova.cz/... na 1 porci:– 100 g červených fazolí z konzervy propláchnutých od nálevu– 55 g banánu– 10 g kakaového prášku – 10 g čokoládového proteinu– 20 kapek čokoládové stévie nebo jiné sladidlo– 1/2 čl skořice– 1/3 čl kypřícího prášku (i více, aby těsto vyběhlo)

Myslím přidávám i trochu mléka, zdá se mi to husté. Že jsou v tom fazole na výsledné chuti nepoznáte. Mám ráda čokoládové sladkosti, tak mi tohle vyhovuje. Peču z dvojnásobné dávky ve formě cca 20x20 cm. Navrch tvaroh a nějaké ovoce a máte relativně zdravý dezert. Zítra vařím k obědu hrách, tak to zkusím upéci i z hrachu, pokud zbyde.

hodnocení

0x

No já nevím, ale tohle sníst, tak mám pocit, že mám v žaludku asi kámen. To nemůže být zdravé. Ale vím, že takových receptů je spousta a lidé si myslí, že když tam není mouka, tak že to je zdravé. A přitom je to tak jednoduché. Upéct si normální dobrý zákusek a nesníst toho půl pekáče najednou. A podle mne jsou tyhle všelijaké recepty daleko nebezpečnější, protože si lidi myslí, že když tam není mouka, tak že to je zdravé a pak toho sní víc než obvykle a nakonec z toho akorát tloustnou a ještě mají problémy s trávením.

kami123
06.11.21 19:51

*palec**palec*

hodnocení

0x

Základ na těsto vločky, banán, vejce, případně jogurt/tvaroh dělám běžně a chutná mi. Přidat tam cuketu mi přijde jako dobrý nápad. Fazole nedokážu posoudit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]