Nejste přihlášen/a.
Mne napadá, že bych teda zůstala u toho štrůdlu. Na obojí je právě ta správná sezona. A po huse bych určitě nejedla nic takového, jako je třeba dort, nebo jiné krémové a přeslazené dezerty. A i ten štrůdl bych s největší pravděpodobností jedla až druhý den.
Já bych po tučné huse něco lehkého s ananasem, ten totiž funguje tukožroutsky. Pomáhá trávit tuky.
Podle mne spíš bílkoviny než tuky.
Ten enzym je i dobrý na marinování masa.
´Podobně i papaya.
Tady nejde ani o bromelain, kterého v konzumní části ananasu je málo. Ten se extrahuje vlastně z toho, co nejíme.
Zdravím,
ve Francii jsou jako dezert oblíbené různé sýry, kdyby jste chtěla i slaný dezert. Jinak mě napadá roláda, ovoce v čokoládě, muffiny (jestli na ně máte formu), jestli ráda "kuličkujete," tak celkem oblíbené cukroví na Vánoce je domácí raffaelo, nebo podobné nepečené kuličky. Nebo můžete potrénovat na vánoční pečení a třeba perníčky...
Hlavně nějaký lehoučký dezert. Spíše ovoce. Žádný těžký smetanový a krémový dorty. Se naperete husou a pak si dáte medovník nebo marcipánový dort? To jak si nelze.
Možná ovoce se zmrzlinou, ale ne smetanovou, ale z ledové tříště.
Dokázal bych si představit kopeček citronové, kopeček malinové apár kousků ovoce (kiwi, maliny, broskev, jahody, ananas).
Ale k huse je ideální pivo a dobrá nálada. Dezert je tak ke kafi a né k husám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.