Ahoj...narazila jsem na reklamu z EMP na krásnou košili uložila jsem si ji a chtěla objednat z výplaty. Bohužel EMP změnili fotografie u košile a zděsila jsem se. Na první fotografii nádherná košile a na druhé reklamě šílená verze. Co si o tom mám myslet. Zdá se mě že nafotily dvě různé košile.
Ahoj. Sice se dívám z mobilu, ale vypadá to, že ta první je pánská košile. Druhá je dámská halenka (košile). Je krásně projmutá, aby vynikly pěkně ženské křivky.
Ale teď vážně: Mělo by jít o jednu a tu samou košili, zkusmo jsem koukla na název té košile a měla by to být ta samá, na jiných e-shopech jsou ty samé fotky. Případně kontaktujte ten daný e-shop a ujistěte se přímo "u zdroje."
ina
Všimla jsem si až teď že každá ta košile má jiný štítek..cedulku. tak nevím
plnoaga
Vy jste marná Zeptáte se, dostanete odpověď a pořád váháte. T
ak kontaktujte ten daný e-shop, klidně k dotazu připojte i fotky, aby bylo jasný, co máte na mysli a počkejte, jestli vám odpoví.
Koukám, že vás to zase chytilo. Ani jedna košile se mi nelíbí. To mám i na zahradu hezčí.
ina
Na to jsem se neptala zda se vám líbí..inu existují na světě takové slepice co chodí i na zahradu v ,,róbě" ptala jsem se na to že ta reklama má být na stejné košile i není.. evidentně
Mám takový, možná úplně hloupý nápad. Ale co takhle se řídít a objednávat podle obrázku na stránkách eshopu a ne podle reklamní fotky na vyhledávačích.
První fotka je ze stránek eshopu a druhou jste našla kde? Na fejsbůku? Přepokládám, že když na tu druhou fotku ťapnete, tak se stejně dostanete na stránky eshopu, kde je zase ta první fotka.
doplněno 05.11.21 02:55:
Jo teď mi to došlo. Vám nejde o objednání, vám nejde do hlavy jaktože v reklamě je jiná fotka, než na eshopu.
Tak to se musíte obrátit na ten eshop, co v tom mají za bordel. Jestli je problém u nich nebo ze strany těch vyhledávačů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.