Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to ta samá košile? EMP

Od: ina odpovědí: 14 změna:
Ahoj...narazila jsem na reklamu z EMP na krásnou košili uložila jsem si ji a chtěla objednat z výplaty. Bohužel EMP změnili fotografie u košile a zděsila jsem se. Na první fotografii nádherná košile a na druhé reklamě šílená verze. Co si o tom mám myslet. Zdá se mě že nafotily dvě různé košile.
Je to ta samá košile? EMP
Je to ta samá košile? EMP #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ahoj.
Sice se dívám z mobilu, ale vypadá to, že ta první je pánská košile.
Druhá je dámská halenka (košile).
Je krásně projmutá, aby vynikly pěkně ženské křivky.
ina
hodnocení

Není pánská ale fotografie měli u stejné košile.
Je to ta samá košile? EMP #3

hodnocení

0x

Už je to tu zas*smich*módní poradkyně bude?

ina
hodnocení

Co je špatně na otázce? Však vidíte sám dvě reklamy na košile které mají být stejné a nejsou.

plnoaga
hodnocení

0x

Zdravím, já bych se zeptala módní poradkyně *smich*

Ale teď vážně: Mělo by jít o jednu a tu samou košili, zkusmo jsem koukla na název té košile a měla by to být ta samá, na jiných e-shopech jsou ty samé fotky. Případně kontaktujte ten daný e-shop a ujistěte se přímo "u zdroje."

ina
hodnocení

Všimla jsem si až teď že každá ta košile má jiný štítek..cedulku. tak nevím :(
plnoaga

Vy jste marná *zed* Zeptáte se, dostanete odpověď a pořád váháte. T

ak kontaktujte ten daný e-shop, klidně k dotazu připojte i fotky, aby bylo jasný, co máte na mysli a počkejte, jestli vám odpoví.

Nebo si tu košili nekupujte.

ina
hodnocení

Napíši jim uvidím :)

hodnocení

0x

Copak copak REKLAMA?

Je to ta samá košile? EMP #4

hodnocení

0x

Koukám, že vás to zase chytilo. Ani jedna košile se mi nelíbí. To mám i na zahradu hezčí.

ina
Na to jsem se neptala zda se vám líbí..inu existují na světě takové slepice co chodí i na zahradu v ,,róbě" ptala jsem se na to že ta reklama má být na stejné košile i není.. evidentně

Slečno (paní) co takhle vlést na stránky EMP a tu košili si objednat (tu na prvním obrázku co jste tu dala)

emp-shop.cz/...

hodnocení

0x

Tyto košile jsem viděla v letáku asi KIK za 200,-

hodnocení

0x

Mám takový, možná úplně hloupý nápad. Ale co takhle se řídít a objednávat podle obrázku na stránkách eshopu a ne podle reklamní fotky na vyhledávačích.

První fotka je ze stránek eshopu a druhou jste našla kde? Na fejsbůku? Přepokládám, že když na tu druhou fotku ťapnete, tak se stejně dostanete na stránky eshopu, kde je zase ta první fotka.

doplněno 05.11.21 02:55:

Jo teď mi to došlo. Vám nejde o objednání, vám nejde do hlavy jaktože v reklamě je jiná fotka, než na eshopu.

Tak to se musíte obrátit na ten eshop, co v tom mají za bordel. Jestli je problém u nich nebo ze strany těch vyhledávačů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]