Ahoj...máte někdo tip na nějaký cibulový slaný koláč. Na internetu jsem našla kdy se nejdříve udělá těsto a pak na to náplň. Ale nějak mě nezaujal recept. Díky za váš tip.
Můžete použít buď kupované těsto na koláč nebo v nejhorším případě na pizzu. Těsto rozvalet, přenést na plech. 150 ml zakysané smetany (bez škrobu) smíchat s jedním žloutkem, špetkou soli a trochou majoránky. Natřít na těsto (ne úplně do krajů). Kraje přehnout. Dvě až tři červené cibule (můžete libovolně smíchat s bílou)oloupat a nakrájet na půlměsíce. V míse je smíchat s jednou lžící oleje a špetkou soli. Dáme na smetanu a ve vyhřáté troubě (cca 180) pečeme cca dvacet minut(až zezlátnou okraje a cibule). A nebo můžete upéct klasický Alsaský koláč: Těsto-hladká mouka 400 g,voda 1 dcl,droždí 3/4 kostky,olivový olej 1 lžíce, sůl. Zpracovat a nechat chvilku kynout. Na náplň-čerstvý sýr, slanina,cibule,česnek 3 stroužky,sůl,pepř. Slaninu a cibuli orestovat. V míse smíchat čerstvý sýr, utřené stroužky česneku,sůl a pepř. Těsto rozvalet,dát na plech, potřít sýrovou směsí,navrch cibulovou směs a dát péct.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.