Zdravím, dnes jsem připravovala oběd - sekanou s bramborem. Jak jsem připravovala maso, tak jsem zacítila divný nakyslý zápach, ale jinak bylo maso v pořádku kontretně mix hovězí-vepřové, nebylo slizké ani nemělo jinou barvu, akorát ta divná pachuť. Ještě před tím, než jsem maso začala očichavat jsem kousek masa olizla špičkou jazyka a následně vyplachla ústa z důvodu, jestli je dost slané. Nakonec jsem pro jistotu maso vyhodila, asi nebylo zkažené ale možná jen chycené? Pořád jsem k tomu čichala a pak už mi smrdelo vše. Nevím jestli mi může něco hrozit? Pro jistotu jsem si vzala černé uhlí. Stalo se někomu něco podobného? Mám z toho respekt. Všem děkuji za odpovědi.
Nestane se Vám nic. Pokud maso bylo nakyslé a zdálo se Vám, že je cítit, dobře jste udělala, že jste ho vyhodila. Kdybyste ho snědla, mohl by následovat průjem a žaludeční problémy. Ale kdo má dobrý žaludek, nebylo by mu třeba nic. Jsme prostě každý jiný. Ale s nechutí bych to nejedla.
Jinak, pokud je syrová směs na sekanou čerstvá a dobrá, ochutnám ji kvůli soli a koření. A přiznám se, že bych ji zasyrova klidně slupla celou. Mám ráda tataráček a ta syrová sekaná mi ho připomíná. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.