Dobry den, dnes jsem podruhe zkousela tzv. dortik v hrnicku. Delala jsem ho podle sebe-dala jsem 20g mouky, 1 vejce, 1 nastrouhane jablko, 1 lžíci selského jogurtu. Mugcake je ale takovy ,,oslizly", jak docilim toho, aby byl sussi...proste jako korpus/buchta? (Neco jako na obrazku-ten je delany z ryzove mouky a fazoli)
Víte, že focení jídla je samotná disciplína a vyfocené kolikrát není poživatelné? Já tedy nedělám mugcake do hrníčku v mikrovlnce, zkusila jsem, ale neoslovo mě to. Když chci sladkou a zdravou mňamku, vezmu přezrálý banán, rozmixuju s žloutkem, přidám ovesné či pohankové najemno mleté vločky, sníh z bílku, ořechy a peču v silikonové formě. Oslizlé to není.
Jsem naprostý laik a těžko mohu poradit hospodyňce, ale když se tak dívám na ten recept, asi by to chtělo trochu ubrat toho mokrého, t.j. poněkud méně strouhaného jablka /možná mělo moc šťávy/ a jogurtu. Když dám na google heslo mugcake Tak tam v množství receptů žádný na tak řídké těsto nevidím. Vyzkoušejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.