Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravotní potíže

Od: marus® odpovědí: 6 změna:

Máme potíže po sexu.Partnera vždy svědí penis a svádí to na mne,že je u mne chyba i když jsem po gynek. prohlídce OK. Jak máme tuto věc řešit? který má vadu a co proto udělat...

Děkuji za jakou koliv inf.xxxxx

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Nejčastěji to bývá kvasinková infekce. Mírnou gynekolog nepozná, když po ní vyloženě nepátrá a neřeknete mu to. Udržuje se ve střevech v důsledku nevyvážené stravy, kde je hodně cukru, mouky, mléka. Časté u diabetiků. Přenosné snadno na druhého. Léčí se tedy oba.

hodnocení

4x

Skuste prezervativ, ci bude rovnaky problem.

tabletka*
hodnocení

2x

Spíš bych to tipla na herpes.

minsk
hodnocení

1x

Nehodíte se k sobě, partner ma Vás může být alegický /v rovině styku/.

Jak jste spolu dlouho? Pokud již déle, a dříve to nebylo, tak co se změnilo? Strava, léky, prádlo, praní, hygienické potřeby, očko ... nevěra ...

------------------------------------

Přirovnám to k vůni. Pokud si muž a žena voní, jiskří to mezi nimi, tak mají nakročeno aby to fungovalo.

pb®
hodnocení

1x
Hlavně by si ho měl po sexu umýt vodou, ne nechat jen tak oblemcaného oschnout a umýt až bůh ví kdy. Pak můžete oba přeléčit Canestenem, nic se nestane ani vám ani jemu. Může to být kvasinková infekce, kterou vy pozorovt vůbec nemusíte. Kvasinková infekce vzniká velmi snadno, kvasinky jsou normální součástí vaginální mikroflóry a k jejich přemnožení stačí náchylným ženám málo.

medox*
hodnocení

0x
Kup v lékárně volně prodejnou mastičku Clotrimazol - pro partnera, ať se taky párkrát důkladně promaže :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]