Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak chutná chřest?

Od: asparaga odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, dokázal by mi někdo popsat chuť zeleného chřestu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je mi líto, ale to se popsat nedá. Chřest chutná jako chřest ředkvička jako ředkvička a tak dál. Kdybych se Vás zeptala, abyste mi popsal jak chutná vepřový řízek, tak jediné co bych mohla napsat je to, že chutná trochu jako kuřecí. Ten příklad dávám proto, že určitě víte, že vepřové a kuřecí je rozdíl a ty chutě rozeznáte. A zrovna takový rozdíl je i v chuti zeleniny. A zrovna chřest má svou specifickou chuť. Jím ten zelený i syrový, ale musí být naprosto čerstvý a chřupavý. Až bude sezona, kupte si ho, tak drahé to zase není.

@suzymon Trefné *palec*

hodnocení

2x
Zelený je chutí trošku jako do sladkého zeleného hrášku. Bílý je trochu jiný ale můžeš si ho na ochutnání koupit v plechovce. Když pominu tu plechovku tak je to zboží krátké sezóny na pár týdnů v květnu. Jinak ho čerstvý neseženeš. Na podzim se ale dá v receptech na chřest nahradit řapíky mangoldu ale samozřejmě že to není úplně ono.
kami123

Podle mne taky křupavý hrášek.

liska5
hodnocení

1x

Výraznou chuť teda nemá. Když ho uvařím,tak vzdáleně připomíná vařený pórek.

hodnocení

1x

Měl jsem jen vařený... chutnal jako jako vařená cukina (ale o trochu víc výrazněji) + měl vláknitější texturu

hodnocení

1x

Ochutnala jsem ho jen jednou v životě a stačilo mi to, vůbec mě neoslovil. Nemá žádnou výraznou chuť. To je daleko lepší květák, nebo kapusta. Je to prostě takové nijaké a raději si koupím lepší zeleninu. Jaga.

tabletka*

Je to věc názoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]