Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co si myslíte o Bonprix? Je to solidní? Při vrácení zboží vám vrátí opravdu peníze? Není to žádný šmejd? Děkuji.
Nu, já si tam kupuji oblečení a domácí textil už roky a většinou jsem velmi spokojena. Je to stará funkční firma, peníze vrací, posílají zboží rychlostí blesku. Oblečení je standardní kvality, u každého jsou recenze, takže se člověk dozví, zda velikost sedí atd. Velikosti bývají spíš trochu větší.
Já tam léta nakupuji leginy na doma, noční košile a trika. Málokterý eshop má tolika akcí, jako zrovna teď 15% slevu a poštu zdarma. Je třeba opravdu počítat s tím, že je skoro všechno větší, tak se řídit recenzema. Ještě jsem nikdy nic nevracela.
Já tam nakupuji velmi často proto jsem začala využívat, že si místo vrácení peněz na bankovní účet nechávám kredit na účtu u Bonprixu. Některý věci mám roky, jiný jen na sezonu.
Pro mne je nejdůležitější číst recenze. Podle toho nakupuji velikost oblečení.
A mají super akce - pošta zdarma, minus 10%, minus 15% atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.