Nejste přihlášen/a.
Už kolik let dělám marmeládu z obří dýně.Jen ji oloupu, odstraním vnitřek,nakrájím na kostky a podusím, pak rozmixuji, kořením jen skořicí a hřebíčkem, přidám kyselinu citronovou a používám podle návodu pektogel. Koření a kyselinu dávám podle chuti.Všechno sterilizuji. Do pár skleniček jsem přidala rozinky a trochu rumu. Je výborná a není pracná. Letos jsem dělala marmeládu i z melounu a banánů, ale ty nevím, jak dlouho vydrží, nějak rychle zmizely. Vloni jsem dělala z hroznového vína, ale ta mi nějak nehoustla,tak jsem ji natírala na upečený piškot .Já osobně mám ráda dýni přírodní, pouze se skořicí a hřebíčkem, ale to jak má kdo rád.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.