Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svědívá pokožka hlavy

Od: mavima odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, prosim o radu jak se zbavit šupin na pokožce hlavy. Pokožka je svědívá, občas strupovitá. Používám šampony proti lupům, zkoušela jsem různé babske rady, ale nic mi nezabralo. Děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zrovna šampony proti lupům mi lupy spíše dělají (headshoulders)

Používám kopřivový šampon na vlasy a jsem spokojen. Levné a funkční. Žádné zybtečné vůně nebo vyživovací blbosti ála mléka a podobné nesmysly.

lacinadrogerie.cz/...

hodnocení

1x

a zkoušela jste jenom šampony z drogerky, nebo třeba i Nizoral z lékárny? jestli ne, zkusila bych ten. pokud by ani to nepomohlo, objednala bych se na kožní, pokud vám lupy dělají problémy.

hodnocení

1x

Možná by vás zbavil problému tenhle šampon z lékárny. Kamarádce pomohl:

benu.cz/...

Hlavně nekupujte levné šampony z drogerie. .

pb®
hodnocení

0x

A jaké babské rady jste zkoušela? Taky mám problém s citlivou pokožkou hlavy, jakýkoliv šampon po čase začne vadit. Tak se sem tam vracím k mytí žitnou moukou a oplachu octovou vodou, to pokožku hlavy nedráždí vůbec a vlasy umyje velmi dobře. Vadit také mohou stylingové přípravky, radím nějaký čas vynechat tužidla a pochopitelně i barvení a celkově vlasy a pokožku moc netýrat.

hodnocení

0x

Četla jsem, že pomáhá mytí vlasů intim gelem kvůli neutrálnímu ph.

liska5
hodnocení

0x

Capillus Šampon proti lupům a svědění s konopím od firmy Cannaderm. Není levný, ale dobrá zkušenost.

Tuším, že ten malý 150 ml, stál v lékárně kolem 280,-.

mate59
hodnocení

0x

Zkuste omývat denně odvarem z kopřivy nebo odvarem z listu ořešáku vlašského.

jp

Ty kopřivy fakt pomáhají, mně stačí po umytí opláchnout. Kopřivový šampon je taky fajn. Ořešák jsem ještě nezkoušela.

witch*
hodnocení

0x
A používáte hloubkově čistící šampon? A co hydratační šampóny a hydra condicionér popř. masku? Jako holce mi vyhovoval obyč kopřivový nebo březový šampon. Jenže od mala byl problém s rozčesáváním. Takže používám 1x za 3 týdny čistící a normálně ob dva dny hydratační šampon a hydratační kondicionér nebo regenerační masku.
Doporučuji objednat pro začátek ten hloubkově čistící šampon. Objednávám na www.svetkaderniku.cz
Je tam litrová láhev od Welly. Vydrží Vám ranec dlouho, bo se používá jen když jsou vlasy silně zanesené rezidui pokožky, laku či gelu na vlasy. Po umytí budou vlasy drsné, avšak nebojte se toho. Po umytí stačí nanést kvalitní hydratační kondicionér a po pár minutách spláchnout a nebo si rozdělat trochu kondicionéru do rozprašovače s trochou vody a aplikovat při rozčesávání..

hodnocení

0x

Dcera mojí kamarádky měla ty potíže, které popisujete. Dostal ji z toho Nizoral z lékárny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]