Ahoj..je špatná kombinace bílé tričko s nápisem Adidas a černočervená košile? Jde mě o ten nápis košile je flanelová.. bohužel čistě bílé tričko mám jen na zahradu. Díky.
Jestli nemáte v plánu si košili svlékat, jako nouzové řešení bych oblékla bílé triko s nápisem obráceně.
lida96
Šedé ani černé nemám. Nejvíc se mě pod tu košili líbí bílá . Jenže já mám jen bílé jakoby šaty nosím to jako delší tričko . Sehnat dlouhá bílá trička bez nápisu jde blbě.
Pokud sháníte dámská jednobarevná delší trička bez potisku, tak navštivte nějaké obyčejné obchody - Takko, Kik a pod. Jinde už obyčejná jednobarevná trička bez nápisu nekupuji. Stojí pár drobných a na sezonu vždy nakoupím nová. Občas pod nějaké oblečení je prostě potřeba jednobarevné obyč. Jinak já úplně nevidím problém s karovanou košilí a černým Adidas tričkem. Když k tomu budou černé slimky a Adidas tenisky,no problem-nosila jsem to přesně takhle. Jeee ono je to tričko bílé.. no, tak to už nebude vypadat úplně ok,ale zas jestli k máte bílé tenisky a k tomu hodíte bílé doplňky,tak by to taky šlo
lida96
Jde jen o oslavu kamarádů.. Tu košili mám novou ale nedošlo mě že nemám tričko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.