Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde poznat u chlapa, že nemá na sobě spodní prádlo?

Od: hennrychrust39 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, měl bych na vás jednu otázku. Jde poznat u chlapa že nemá na sobě spodní prádlo? Mam tenké kapsačové kalhoty, které doma používám jako domácí úbor,pod kterými chodím na holo. Potřeboval jsem něco koupit v obchodě,který je od nás kousek. Jsem na sebe obliknul bundu a šel. V malém obchůdků prodavačka, která seděla za pokladnou,ns mě při placení, že si mam ns sebe vzít příště spodní prádlo. Že nemá potřebu vidět jak se mi pod kalhotami rýsuje stopořený penis. Přitom jsem erekci neměl a ani necítil že by kni mělo docházet. Opravdu je to tak vidět u chlapa, přitom ty kalhoty jsem měl volné

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Henryhrust39 jakou otázkou nás obdaříte příště? Co si zase vymyslíte?

hodnocení

3x

Dobrý den. I kdyby to tak bylo, je to jen Vaše věc. Co je komu do toho zda máte či nemáte spodní prádlo? Nosit ho není povinné...To má zase někdo zbytečné starosti tedy...

ltz
hodnocení

2x
Tomu se mi nechce moc věřit, že by se to takto udalo. Treba to byla jediné vaše známá a jen laskovala s vámi. Jinak cizí žena by si toto nedovolila říct, leda by byla nějaká vadná.
Evidentně vadná byla :-D

mate59
hodnocení

1x

Tak nechoď do krámu se stopořeným penisem,pokuď netrpíš permanentní erekcí.

hodnocení

0x
Ahojte.
Prodavačka ať se dívá na zboží a korunky.
Do toho, zda někdo má či nemá spodní prádlo jí nic není :-D
Pokud vám to nevadí, není co řešit.

hodnocení

0x

Možná ta prodavačka byla Džamila a ta ví úplně všechno...

kenav
hodnocení

0x
A v jakém krámě to bylo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]