Pokud chcete upéct perník, tak to určitě nahraďte. Buď perníkový kypřící prášek, nebo jen obyč, ale přidat samotné perníkové koření. Recept je na kakaové cosi. Nicméně můžete se pochlubit, co je to za kuchařku? Abych ji náhodou omylem nekoupil...
Dokonce se divím, že v receptu na perník není přímo perníkový prášek napsaný, nebo perníkové koření k obyč prášku. To víte, že to jde. Perník bude opravdu perník a ne kakaová buchta.
Pokud je to perník, dává se do něj kypřící prášek do perníku. V receptu je chyba! doplněno 25.10.21 19:12: Tohle je recept na obyčejný, hrnkový koláč. Když se přidá kypřící prášek do perníku a kakao, tak to zkrátka a dobře autorka pojmenovala "Perník." Do pravého perníku patří mj. med, skořice, badyán, ořechy. Přesný recept bych musela najít.
Recept jsem si přečetla asi 5x a pořád nevím, proč ho autorka nazvala "rychloperníkem". Je to obyčejný hrnkový moučník s kakaem. Takže jestli do něho Vy dáte ten prášek do perníku, tak to bude alespoň trochu po perníku chutnat, protože v něm je obsaženo typické perníkové koření. Ale to si můžete připravit i sama, a pak dát obyčejný kypřicí prášek a přidat do těsta to Vaše perníkové koření a uvidíte, že to bude ještě lepší. Můžete si ho udělat víc a dát do skleničky s uzávěrem, nic se mu nestane, naopak se vůně hezky prolnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.