Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keratin-boost na vlasy - funguje?

Od: miramira® odpovědí: 4 změna:

d den. funguje (nemá to být reklama) takový ten keratin-boost na vlasy aplikace po umytí? děkuji. vubec tomu nerozumím. chlap. nechci však kupovat něco, co je fakt na nic.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Koupila jsem si to. Nádherně voní kávou (nečekaně) a vlasy jsem po něm měla opravdu znatelně lepší, hlavně ty roztřepené ulámané konce, jak jsem se v období covidu nedostala rok ke kadeřníkovi. Ale ty fotky v reklamě jsou přehnané a to, jak popisují postup obnovy vlasů po jednotlivých týdnech používání, taky. Tedy nedá se říct, že je to na nic, ale zázraky to neumí.

hodnocení

děkuji, zázraky ano, v pohádkách.

hodnocení

0x

Mám Kerastase - noční sérum. Prý pro poškozené a křehké vlasy. No...čekala jsem úžas, nedostavil se. Mám vlasy dost barvené, spokojená nejsem *stop*

Ale třeba se tu najde někdo, kdo bude mít super zkušenost *palec*

danadeyl
hodnocení

0x

v drogerii rossmann maji masku s keratinem...ne drahou...doporucuji radeji kosmetiku capillan a taky balea z dm drogerie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]