Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi 15 a já bych chtěla začít brát antinu. Potřebuju svolení mamky, nebo můžu normálně sama?
0x
doplněno 12.01.13 23:23: Jo ale to všechny prášky mají vedlejší účinky takže myslím že holčička je rozumná , nevím co máte za doktora já chodila ke 3 a všichni mi dělaly krevní testy když jsem začala kouřit tak jsem to ohlásila a změnili mi to ono kde je jistota že tyto ženy by neměli komplikace i bez antikoncepce? většina žen bere antikoncepci a ruku na srdce kdo poctivě mluví u doktora?
Jo,zodpovědná sice je,zřejmě ale nečte nebo nezná následky užívání HA.
Spousta žen po užívání dostala trombózu,event.embolii,ty prášky jsou neskutečný sajrajt a jen blázen to s prominutím bude dobrovolně žrát. Doktor to s radostí předepíše,možná je motivován,nechci to tvrdit,ale...je to byznys.
Nemluvě o tom,kolik lékařů dělá vyšetření krve předtím,než pilulky předepíše,to už by totiž viděl,jestli je krev v pořádku nebo hrozí nebezpečí.
Tvou uvědomělost schvaluju ale přinuť spíše protějšek,ta chlapská ochrana je rozumnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.