Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava obočí

Od: anonym7373 odpovědí: 4 změna:
Zdravím , mam na vás dotaz, co mam delat s obocim kdyz mi kousek jde misto dostrany ale jde jakoze nahoru, je to hnusny a nevim uz s tim . poradite prosim nekdo? zasilam foto
Úprava obočí
Úprava obočí #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Já bych spodek oblouku podškubala, aby bylo nebylo tak rozlezlé. Pak bude trochu tenčí. A pak bych si slaboučce mázla prst do tužícího vosku na vlasy a tím bych to vytvarovala.

hodnocení

0x

Jsi holka nebo kluk? Jako klik bych to neřešila, jako holka to co radí liska.

hodnocení

0x

Poradila bych to samé. U dívky obočí zúžit, je moc široké, vytrhává se vždy odspodu. U chlapce je tvar obočí nepodstatný. Kluk by, doufám, obočí neřešil -"Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit"...

hodnocení

0x
Také mi u kořene roste rovné nahoru..nějak už to neřeším, hnusné to není. Mela.jsem za mlada období, přišla jsem ke kosmeticce s tím,že chci vytrhnout a upravit oboci. Poslala mě do háje s tím,že tak dokonale obočí od přírody se málokdy vidí, že jen přiškubne spodek a malinko chloupků okolo. Vyměnila jsem pak víc kosmeticek a všechny řekly to samé. Takže na to kašlu a maximalne zlehka občas přiškubnu spodek. Jo a výjimečně mam telecí nápad- to když se vzbudím a nezafixuje to správně ani vosk (nepoužívám ho často)- tak vezmu nůžky a zlehka rovně trčící přistřihnu do tvaru- ony ty rovne rostoucí chloupky vypadají totiž delší než ostatní. Dělají se i speciální nůžky na obočí a tenhle problém se s jimi řeší skvěle,já to šmikám klasickými.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]