Nejste přihlášen/a.
Jelikož jezdím na skládačce a vidím na silnici kolaře v černém na nevýrazném kole a i bez světel,mám na ty bezohledné lidi vztek.Mám nyní odložené trekové boty v prodejně,ale jsou to kotníkové růžové semišky.Doma váhám,jestli se to hodí...
Nehodilo by se to, kdyby jste měla na sobě zástěru, štráfované hnědé punčocháče, šátek na hlavě a třeba neupravené vlasy. Na takové postavě by asi ty boty určitě křičely. Ale vy jste úplně jiná, tak že na vás roky nikdo nepozná a i kdyby věděl kolik vám je, tak je to jedině váš klad, že tak dobře vypadáte, jste svěží, máte ráda pohyb, žijete aktivně, tak si ty semišky určitě obujte.
HODÍ - otázka druhá je vhodnost obuvi na kolo. Ale vzhledem k tomu, že jste zmínila skládačku, tak nepředpokládám, že máte SPD pedály - tj ani zde zřejmě není problém. Jen malý dodatek - ani řůžové boty za snížené viditelnosti nejsou dobře vidět, tj reflexní oblečení + osvětlení je pro dobro věci.
Trošku ten dotaz nechápu - ty boty chcete do přírody nebo na kolo? V přírodě, pokud se v nich sama budete cítit fajn, na barvě až tak nezáleží a po ostatních Vám může být víte co... Pokud na kolo, tak bych spíš řešil, jestli jsou na botech nějaké reflexní prvky než barvu, která potmě stejně není vidět ( na rozdíl od těch reflexních prvků).
Přidám se k Martinovi. S manželem máme stejný problém. Buď můžeme jezdit na kole v 15 let starém oblečení a nebo v novém ČERNÉM, maximálně s barevnými rukávy. Oblečení na kolo, aby mne bylo vidět k sehnání není. Vyřešili jsme to reflexními pásy na tmavém oblečení alza.cz/...
Dodal/a jste mi kuráž,děkuji moc ,už je mám doma ...zdravím s potěšením
Než jsem přišla s botami,tak jste mi poslali další odpovědi,jelikož lajky jsou omezené v počtech,takže vše je užitečné a děkuji.Je pravdou,že terénní podrážky asi nebudou na šlapky skládačky vhodné,to jsem nedomyslela.Chtěla jsem také vyjádřit nějaký protest,že většina cyklistů ignoruje být viditelní ...v noci nejezdím a mám za to,že chodit po městě a jezdit na kole je rozdíl,proto volím nějakou barvu,nezdá se to,ale jako v praxi důležité.
...se všemi mám z růžových outdoor-ek skoro radost ...kde jsou cyklostezky / pruhy pro cyklisty ve městě zásadně je využívám,jako řidička nerada potkávám cyklisty na silmici ...mějte se všichni fajn
Signální barvy nebo alespoň světlé na kole jsou velmi žádoucí. Pro ty růžové botky semišky je podstatné to kolo, nikoli věk jezdkyně. Nikdo se nepozastaví - tedy kdo jel někdy na kole. Pohorková podrážka také nevadí, občas kolo do kopce na výletě potlačíte, třeba. A to chce boty pochodové - vlastní zkušenost. Štěstí přeje připraveným.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.