Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Dyňové noky, recept?

Od: aja1946® odpovědí: 2 změna:
avatar aja1946
Už jsem četla několik receptů a nikdo nedává vejce, opravdu?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x
Dává se povětšinou žloutek.
Důvod je ten, že pokud byste dala vejce celé, tak konzistence noků by byla dost blátivá.
Potom by se muselo dát více mouky.

 

kami123
hodnocení

1x

Když tam dáš vejce, tak to bude tak řídké, že tam budeš muset dát dost mouky a tím dost dýňovou chuť potlačíš.

Naopak se dají chutě třeba zintenzivnit zbavením vody pečením, restováním..

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]