Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem ve 3 měsíci, a ted s přítelem řešíme nové bydlení tak že stěhování, ted mám novou práci, a je toho tedkon nějak hodně a dopadá na mě stres a prostě i to podzimní počasí tak že už jsem si zažila dva dny depresi, může to škodit nějak tomu malému? já se snažím být v klidu, ale jak se toho ted moc nashromáždilo, tak mě všechno nějak stresuje, aby jsme to všechno zvládli. Stěhování máme od pondělka, protože nám pronajímatel slíbil klíče na víkend a změnil to na pondělí, tak že všechno budeme dělat v týdnu, kdy oba dva musíme do práce a na večer všechno stěhovat z vesnice do města. Nechci, abych měla pak nějaké problémy, jednou už jsem potratila a nechci, aby se mi to stalo znova. Máte nějaké tipy? něco na uklidnění? a nestane se nic tomu malému?
Děkuji
Dobře víte, že stres škodí a přesto se stresujete. Je to pouze na vás. Není pravidlo, že se to na dítěti vždy podepíše, ale udělejte, co je ve vašich silách, abyste se nestresovala. Tady je každá rada drahá, podívejte se, děti se rodily i ve válce, matkám v ohrožení života, ale to vy přece nejste. Udělejte to pro své dítě, uklidněte se a nestresujte se, přece nejde o život. Říkejte si formulku několikrát denně: "Všechno dobře dopadne, vše se pohodově vyřeší" a věřte tomu a uvidíte, že to tak bude.
No a co se domluvit s dr. jestli by vás nenechal týden či dva doma na neschopence? Vyřešíte stěhování / budete mít vycházky / a pak se v klidu vrátite do práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.