Nejste přihlášen/a.
Moc pečiva. Moc těstovin a ještě ke všemu ta ovesná kaše s banánem. Všechno je to hodně kalorické. A večer brambory také ne. Rybu ano, ale třeba se zelenýma fazolkama, nebo jinou zeleninou. Těstoviny s tuňákem večer také ne. A rajčatovou omáčku, sýr a těstoviny také ne. Asi jste si vybrala špatný jídelníček.
Zrovna jsem si dodělala večeři. Posílám foto. Nejím k tomu žádné pečivo, ani brambory, ani těstoviny, ani rýži. Je to pouze zelenina na dušená na přepuštěném másle, s domácím kořením, a dneska mi od oběda zbyla dvě opečená kuřeí křidýlka, tak je k tomu sním. Ale kdybych je neměla, tak to sním jen tak. Nebo si to posypu trochou nastrouhaného sýra Gran Moravia, který je hodně podobný parmezánu. Ale kdybych ho neměla, tak se také nic neděje. Nebo bych si k tomu dělala dvě "volská oka" a snědla jako obvykle jenom jedno. Nikdy jsem neměla důvod řešit váhu, a to večeřím opravdu pozdě. Ale jím pouze 3x za den. Snídaně dva plátky domácího hleba s máslem a marmeládou, v poledne většinou nějakou dobrou polévku a večer teda jím nejvíc. Přesto netloustnu. Rohlíky a jiné pečivo u mne ale nikdy nenajdete. Když jím přílohy jako je rýže a to ostatní, tak je to pouze v poledne, nikdy ne večer. V té zelenině jsou olivy a púražená směs semínek, které si dělám sama. Dýňová, slunečnicová a i vlašské ořechy.
Málo bílkovin..
Málo pohybu, i když to se u začátečníka dá pochopit.. 3 km svižný chůze je tak půl hodiny to neni moc. A 3 km pomalá procházka na hodinu., tim zase skoro nic nespálíš.. Aerobní pohyb to chce aspoň dvě hodiny a nejlíp půl dne (poldenní až celodenní výlety někde venku nejlíp po kopcích a s hůlkama)
Běh taky tak hodinu tj. 10 km...
A ze začátku svaly nejsou tak se tvoří, takže tuk sice ubývá ale přibývá svalová hmota a snižování váhy nastane až později.
Když vydržíš tak se to pohne..
Bílkovin je tam podle mne rozhodně víc než dost (Jogurt, tvaroh, oves, lučina, sýr, vejce, tofu, rýže, čočka, ryba/sýr/tuňák)
Je tam ale příliš moc sacharidů (banán, oves, chleba, ovoce, pečivo, (rýže), brambory, testoviny)
Je to normální jídelníček, ne dietní.
3km denně není hubnutí, ale zahálka.
Nejlepší je kardio cvičení, musíte se zpotit.
Dvakrát týdně hodinu intenzivního cvičení, jednou pilates, dvakrát týdně běh. Dva dny mezi tím odpočinek. Procházky bych vynechala, nebo zařadila až později nějakou víkendovou tůru.
www.ladylab.cz - zacvičte si třeba dvě různé série za sebou. Já se zpotím i když to nevypadá nijak náročně. Nevynechávejte rozcvičení, ani protažení na konci.
Tady zhubnete určitě, ale nedáte to /až později/.
K jídelníčku už bylo řečeno výše.
Zařaďte pohanku, jáhly a jiné obiloviny, tučnou makrelu, tuňáka apod..
Zkus si stáhnout do mobilu kalorický tabulky. A poctivě si vše zapisuj. Já to zkusila a vím kde je u mne zakopanej pes. Málo jím. Bohužel se víc nedokopu. Myslím si, že ty je taky nebudeš mít ok. Na paleosnadno si můžeš i spočítat kolik čeho by jsi měla jíst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.