Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřebič na výrobu štávy a smoothie

Od: rex® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Mám rád jablka a postupně mi odcházejí zuby. Potřebuji zařízení na kterém lze vyrobit jak smoothie tak i štávu.

Vyrábí se něco takto univerzálního? Máte nějaký recept jak připravit jablka , abych je mohl jíst bez zubů? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x

Na přípravu smoothie stačí jakýkoliv mixér a případně doředit vodou, nebo udělat smoothie z více druhů ovoce obsahující hodně vody. Třeba u grepu se musí důkladně oloupat i jednotlivé stroužky, grep dodá do smoothie vodu. Společně s tvrdou hruškou je vynikající. Je škoda ovoce jen odšťavnit a zbytek vyhodit.

Krom mixéru lze použít i struhadlo, dělá se na něm přesnídávka pro děti, výsledek je najemno rozetřené jablo na kaši, kterou sní i kojenec.

hodnocení

2x
V Dakaru sežene levný do 1000. Mam a jsem velmi spkojena, jablka, mrkev, ale i třeba rybiz
V Datartu, omlouvám se.

kami123
hodnocení

0x

mixér + lis

Možná by to uměl nějaký robot, ale podle mne je lepší to koupit samostatně.

hodnocení

0x

Já mám v plánu koupit toto Přenosný Mixér Na/... . Všude jinde jej mají kolem 700,- , takže jsem si řekla, že jej objednám přes Aliexpress. Pak jsem našla levnej i tu.

kami123

Smooth znamená v překladu hladký, jemný.

Udělat to pořádně zvládnou opravdu výkoné dražší mixery.

Toto tipuji bude putovat co nevidět do koše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]