Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám rád jablka a postupně mi odcházejí zuby. Potřebuji zařízení na kterém lze vyrobit jak smoothie tak i štávu.
Vyrábí se něco takto univerzálního? Máte nějaký recept jak připravit jablka , abych je mohl jíst bez zubů? Děkuji.
Na přípravu smoothie stačí jakýkoliv mixér a případně doředit vodou, nebo udělat smoothie z více druhů ovoce obsahující hodně vody. Třeba u grepu se musí důkladně oloupat i jednotlivé stroužky, grep dodá do smoothie vodu. Společně s tvrdou hruškou je vynikající. Je škoda ovoce jen odšťavnit a zbytek vyhodit.
Krom mixéru lze použít i struhadlo, dělá se na něm přesnídávka pro děti, výsledek je najemno rozetřené jablo na kaši, kterou sní i kojenec.
Já mám v plánu koupit toto Přenosný Mixér Na/... . Všude jinde jej mají kolem 700,- , takže jsem si řekla, že jej objednám přes Aliexpress. Pak jsem našla levnej i tu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.