Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohodlné kalhoty

Od: stanous odpovědí: 9 změna:
Zdravím,máte někdo dobrý typ na kalhoty. Na běžné nošení, nejlépe sportovní styl. Kterými bych nahradil rifle a jim podobné pro mě nepohodlne kalhoty. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

0x

Bohumil Stejskal doporučoval tepláky :), ale já mám dobré zkušenosti se strečovými riflemi. Vypadají jako rifle, ale pohodlné jsou skoro jako tepláky. Akorát to chce k nim pásek, protože jinak padají.

hodnocení

0x
Mrkni osobně do Decathlonu, zkus, plus pásek.

hodnocení

0x

hodnocení

0x

Kalhoty, které mají v pase gumu, někdy jenom na bocích. Jsou pohodlnější než tvrdý pas. Tyto? cellbes.cz/... a se strečem/lycrou v látce. Elastická látka se lépe přizpůsobí. Vietnamci :D

inspa*
hodnocení

0x

Já už kupuji výhradně Tru Spec. Volné kapsáče, nemám rád maskované vzory, takže volím jednobarevné jako písková, hnědá, černá. Vydrží zdaleka nejvíce co jsem kdy měl (nakupují u nich i armády a ozbrojené složky) - jiné značky a střihy se mi během chvilky prodřely vždy v rozkroku (bohužel včetně kalhot od Bushmana, což byla kdysi superkvalita ale teď si to jen hraje na značku a kvalita je dávno pryč).

heureka.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Teď na ven softshellové turistické. Užijete je až do března. Bývají nejčastěji černé, šedé. Mají ve Sportu nebo i u Vietnamců. Tam ale ten materiál nevím, jaký je. Mám zn. Regatta. Jezdím celou zimu na kole a tyhle jsou jedinečné.. Dělají se víc na lyže, ale jsou střihy, co se hodí i do města.

corsar
hodnocení

0x

Džíny jsem nadobro nahradil kalhotami od Warmpeace, nyní model Corsar. Kupoval jsem je s velkou sezonní slevou a jsem s nimi spokojen. Nevypadají outdoorově, takže neurazí ani ve městě.

hodnocení

0x

Já nosím už několik let kalhoty Draps. Šijí i pánské.

joudic*
hodnocení

0x
rifle jsou pohodlne, jen nemuzou byt usite
a la kamase, coz je ted nepochopitelne v mode

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]