Nejste přihlášen/a.
Kalhoty, které mají v pase gumu, někdy jenom na bocích. Jsou pohodlnější než tvrdý pas. Tyto? cellbes.cz/... a se strečem/lycrou v látce. Elastická látka se lépe přizpůsobí. Vietnamci :D
Já už kupuji výhradně Tru Spec. Volné kapsáče, nemám rád maskované vzory, takže volím jednobarevné jako písková, hnědá, černá. Vydrží zdaleka nejvíce co jsem kdy měl (nakupují u nich i armády a ozbrojené složky) - jiné značky a střihy se mi během chvilky prodřely vždy v rozkroku (bohužel včetně kalhot od Bushmana, což byla kdysi superkvalita ale teď si to jen hraje na značku a kvalita je dávno pryč).
Teď na ven softshellové turistické. Užijete je až do března. Bývají nejčastěji černé, šedé. Mají ve Sportu nebo i u Vietnamců. Tam ale ten materiál nevím, jaký je. Mám zn. Regatta. Jezdím celou zimu na kole a tyhle jsou jedinečné.. Dělají se víc na lyže, ale jsou střihy, co se hodí i do města.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.