Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání vlasů POMOC!

Od: user09716 odpovědí: 15 změna:
Potrebuji pomoc. Barvila jsem si vlasy a po 3 mesicich se projevily znamky toho, ze vlasy padaji. Kozarka rekla, ze jsou spalene a ze s nimi nejde nic vice udelat.. ale ja tomu nechci verit.. na zahranicnim internetu jsem se docetla o tolika pripravcich, ktere pomahaji, ale nedaji se sehnat tady v Cesku. No, nema nekdo nejake reseni, jak pomoct? Opravdu bych uvitala kazde reseni, protoze nechci cekat, az vsechny vypadou…

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

4x
Promiňte, ale nechce se mi věřit, že padají až po třech měsících. To nebude následek barvení. M.

hodnocení

2x

Balíček Celý prog/...

Dají se koupit i jednotlivě. Řadu Bio Rehab jsem právě na doporučení teď začala používat.

liska5
hodnocení

2x

Jak se stravujete? Máte stresy? Nejste v přechodu? Kouříte? Nejíte moc sladkého? A pleť máte zdravou?

Vlasy potřebují minerály. A když jich má tělo nedostatek, tak zákonitě padají. Je tedy potřeba mít více Mg- hořčíku, Zn- zinku, Fe- železa a Si- křemíku i B vitamínů. Vše ideálně z přírodních zdrojů, jako mandle, banány, zelenina, hlavně listová, ryby, ořechy, klíčky, cereálie, vločky, oleje ze semínek, avokádo, kakao, zelená petržel, ovoce, houby, i to vajíčko, výborná je řepná melasa /takový pendrekový sirup ze zdravé výživy/, ve které je plno minerálů. A křemík je v čaji z přesličky. Taková strava Vám zlepší i pleť a nehty, a vlastně i imunitu.

liska5

A doporučuje se kofeinový šampon, že lépe prokrví pokožku hlavy.

72mona
Zdravím Liško, můžu se zeptat? Kdysi jsem koupila opravdovou řepnou melasu, ale teď mívají pouze třtinovou. To by mělo být asi podobné, že? A do čeho si ji dáváte? Já ji zvládám jen v kávě, ale to není ideální. M.

Kdyby něco bylo v zahraničí úspěšné,nebylo by holých a plešatých hlav.Třeba se vám vlasy mění ..staré padají a rostou nové.Koukněte se od pokožky jestli máte malé vlásky-Dnes se říká a svádí na stres...myslím -že každý máme svůj stres a vlasy nepadají.Nechte si udělat rozbor.

liska5

Zavináči, ptá se žena, u které tolik testosteronu není, a nota bene po barvení. S tres může vyprovokovat autoimunitní reakci, u které může být padání vlasů.

72mono, jedině na lžičce, spolknout, jako medicínu. Mně to chutná, jako pendrek s dehtem. A brala jsem ji, jen když mi lékař po ztrátě krve předepsal Ferronat, tak místo něj. To jsem se z lůžka na RÚ tajně "odberlila" do lékárny. A asi to zafungovalo, když závěrečné odběry byly v pořádku, aniž bych ty tabletky otevřela. Taky jsem si nedávno všimla, že řepnou už nemají. Moje babička kdysi "tavila" řepu v troubě na pekáči. Mám obavy, že se snad u nás už ani nepěstuje, když se rozprodaly cukrovary. Asi se tu na to zeptám.

liska5

Oprava slova: Stres...ve větě o autoimunitě. To jsou ty alopecie neznámé etiologie. Mám takovou býv. kolegyni, co už od 35 nosí paruku.

72mona
No potěš, do bude boj:-D. Moc vám Liško děkuji:)
Jinak s tím padání vlasů... Vím, že se hodně mluví o vlivu stresu právě na padání vlasů. A já bych tomu i věřila. A že nepadají všem? Ono to bude asi tím, jak má každý nastaveno tělo (genetickou informaci). Vždyť je prokázáno, že dlouhodobý stres má negativní vliv na naše zdraví. Vše je propojeno. Takže někoho budou trápit záda, jiného žlučník či žaludek a další bude ztrácet vlasy. Jenže prvně se má vyloučit fyzická příčina. Bohužel jsem se setkala už s několika lékaři, kteří aniž by udělali jediný test, rovnou hodí diagnózu - stres. Nebo věk, tedy hormony. M.

hodnocení

1x

ALPECIN pro ženy, mají ho v lékárně.

kosmetika-zdravi.cz/...

To je slabý lék

liško ,,já jsem kadeřnice takže o tom asi něco vím.

hodnocení

1x

Teď jde o to, jestli Vám vlasy skutečně vypadávají z pokožky, nebo jestli jsou poškozené tím barvením, lámou se a tím pádem jaksi padají, a máte jich čím dál tím méně, protože jsou mrtvé tím barvením a musí se zregenerovat. To by podle mne odpovídalo popisu situace, protože nikde nepíšete, že byste trpěla nějakými depresemi a u kožní lékařky jste byla a ta ty Vaše vlasy viděla na vlastní oči, a proto si myslím, že Vám dala správnou odpověď. Tak nevím, proč se zde mluví o depresi. Při ní ovšem vlasy také vypadávají, ale nějak si myslím, že to není Váš případ. Vy jste si vlasy zničila, ale ne navždy. Teď musíte být trpělivá a ošetřovat je nějakým balzámem na vlasy s keratinem. Není to zrovna levné, ale pomáhá to. Já nakupuji na AliExpress, proto nebudu dávat odkaz, ale najdete i u nás. Nebo zábaly s Bambuckého másla. Také není zrovna nejlevnější, ale také funguje na regeneraci zničených vlasů. No a v neposlední řadě se musíte obrnit trpělivostí a počkat, až Vám vlasy přirozeně odrostou a pak už si dávat pozor, jakým způsobem je budete barvit, nebo odbarvovat.

hann
hodnocení

0x

Prý by měl pomoci i ricínový olej.Ten je dobrý i na řasy.

xanxas
hodnocení

0x

Všeobecně - nepoužívat barvy s obsahem amoniaku, jsou levnější a nekvalitní.

Po prodělaném stresu, úmrtí blízkého člena rodiny, nemoci a užívání antibiotik, vím o čem to je. Na kožním mi doporučili Methionin, 50 tbl. za 195,-- Kč. Bez úspěchu. Minerály, stopové prvky tělu dodávám. Šampony potlačující vypadávání vlasů, zakoupené v lékárně, bez úspěchu, jen nepatrný náznak. Až TČM (= tradiční čínská medicína) ukončila mega vypadávání vlasů. Tinktura - kapky užívané vnitřně s názvem Copy císařovny č. 013 a tablety s názvem Hříva černého vraníka č. 119. Využívány nejprve kapky, potom tablety, což bylo období 2,5 měsíce. Od té doby klid a už žádné vypadávání vlasů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]