Mám takovou blbou otázku nevím proč jdu zrovna sem ale bavil jsem se o tom s kamarádkou a chci jí nějak poradit Jde o to že mé kamarádce je cca šestnáct a má na svůj věk velmi malá ňadra a, ve třinácti si tam dokonce strkala ponožky aby nevypadala trapně. A tak se tedy ptám neznáte nějaký způsob jak by si je mohla zvětšit. !KROM OPERACE!
Zdravím, velikost prsou není o věku. Prsa jsou z velké části tvořená tukem, takže pokud je žena štíhlá, má zpravidla menší prsa. Hodně v období dospívání napoví i pohled do rodiny - pokud má menší prsa i matka a babička, je pravděpodobné, že v této rodině jsou zkrátka ženy s menšími prsy. Jak jsem zmínila, prsa jsou zčásti tvořená tukem, když žena přibere, často se jí prsa zvětší. Ať ale nepřibírá jen kvůli prsům! O velikosti prsou to není. Jsou milé a krásné ženy s malými i velkými prsy. Malá, velká prsa, to je fuk, hlavně, že jsou její prsa zdravá. Malá prsa NEJSOU žádný problém.
Krom těhotenství a kojení (a u toho to není jisté) je zvětšení prsou možné jen operativně. Neexistují žádné zázračné mastičky či vodičky ať už někdo tvrdí cokoliv.
Mimochodem, to není žádný tělesný problém. Je spousta mužů, kterým se malá ňadra líbí.
Kamarádka může být ráda... nebudou jí překážet při sportu, nebudou ji z nich bolet záda, atd.
Spíše kamarádku podpořte psychicky. Důležité je, že má prsa zdravá. Kdyby to tak nebylo, pak by to byl skutečný problém. A velikost se jí může změnit. Není důvod proto, aby měla nízké sebevědomí k vůli malým ňadrům. Některá je má zase veliká a co by dala za ta její. Člověk se holt musí naučit mít se rád takový jaký je.
Já měla velmi malá ňadra až do prvního těhotenství. Z velikosti 75A mám po dvou dětech velikost 75D či 80C, takové plnější dvojky. A ovšem taky už nemám 50kg ale 60.
Někde jsem četla seriozní článek nějakého mammologa, že podstatné je, zda jsou prsa pevná...Velikost prý nemá hrát takovou roli.
Máti mi říkala, že kdysi /mezi válkami?/ byla taková mast, kterou si slečny mazaly ňadra, aby měly dočasně plnější dekolt. To asi bylo něco hormonálního. Nevím, zda by to dnes ústav pro kontrolu léčiv povolil.
Vždyť se prodávají podprsenky PUSH UPky, skoro je jich víc než normálních. Ty mají vycpávky takové, že malá prsa zdvojnásobí. Vycpávky jsou někdy i dvoje najednou astratex.cz/...
liska5
Divím se, že to holka neví. Nebo se ptá jen kluk sám za sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.