Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úbytek na váze

Od: katka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

teď jsem v 10tt a chytla jsem nějakou chřipku, takové to typické (teploty 37,5, rýma a škrábání v krku) mám to už asi 6 den a před nemocí jsem měla 58,5 a teď mi šla váha dolu a mám 57kg. Nemůže to nějak ohrozit mimčo? Jako já jím pravidelně, snídaně svačiny, oběd večeře, ale stejně to šlo nějak dolu a nechápu proč. Hlavně se bojím, že se miminku něco stane, protože se říká, že ten 1.trimestr je takový nejrizikovější. Děkuji předem za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Zdravíčko.
Nebojte se, miminku se nic nestane.
Až Vám bude dobře, tak kila půjdou opět vesele nahoru.
Zbytečně se stresujete a to není pro mimi dobré.
Pěkně v klidu *houpy*

liska5
hodnocení

4x

V prvním trimestru není vzácnost, když maminka trochu zhubne. Bývá to v důsledku těhotenských nevolností.Jinak to dítě se chová, jako parazit. To si z Vás vezme, co potřebuje a ztratná nakonrc budete Vy. Myslím na zuby, klouby... I za válek a hladových pochodů se rodily děti, a jací z mnohých vyrostli chlapi!

liska5

Taky jestli máte spolehlivou váhu a vážíte se ve stejnou denní dobu. Stačí se víc napít, nebo jinak stoupnout na váhu...Každý, kdo se během dne váží opakovaně, váží většinou trochu jinak. .

liska5

A dožeňte jen samými zdravými potravinami, ve kterých je plno minerálů, bílkovin a vitamínů. Třeba ořechy /na mozek/, ryby, listová zelenina, veškerá zelenina, hokkaido, mango, vejce, cereálie, klíčky, vločky, dýňová semínka, česnek, cibule,kyselé zelí nevařené, luštěniny /červená čočka/, krůtí, králík, plno ovoce, jogurty bez škrobu,... Když sladké, tak sušené švestky, fíky ap..

Hloupost by bylo mlsat prázdné kalorie v podobě laciných čokoládek, sladkých tyčinek, uzenin, paštik a trvanlivých salátů chipsů a barevných limonád, croassantů, čínských polévek a plísňových sýrů.

kami123
hodnocení

2x

Pár kilo není žádná tragedie.

Zkus nadhodit, čím se stravuješ.

Důležitá je i psychycká pohoda.

hodnocení

2x

hlavně, abyste neměla covid

sametka
hodnocení

2x

Teplota 37,5, to není chřipka. Už to tu padlo, může jít i o covid. S úbytkem váhy si nedělejte starost. Já prozvracela 2. a 3. měsíc, nic jsem nemohla pozřít, skončila jsem na kapačkách, zhubla jsem a nakonec před porodem měla o 13 kg víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]