Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
teď jsem v 10tt a chytla jsem nějakou chřipku, takové to typické (teploty 37,5, rýma a škrábání v krku) mám to už asi 6 den a před nemocí jsem měla 58,5 a teď mi šla váha dolu a mám 57kg. Nemůže to nějak ohrozit mimčo? Jako já jím pravidelně, snídaně svačiny, oběd večeře, ale stejně to šlo nějak dolu a nechápu proč. Hlavně se bojím, že se miminku něco stane, protože se říká, že ten 1.trimestr je takový nejrizikovější. Děkuji předem za odpověď.
6x
Nebojte se, miminku se nic nestane.
Až Vám bude dobře, tak kila půjdou opět vesele nahoru.
Zbytečně se stresujete a to není pro mimi dobré.
Pěkně v klidu
4x
V prvním trimestru není vzácnost, když maminka trochu zhubne. Bývá to v důsledku těhotenských nevolností.Jinak to dítě se chová, jako parazit. To si z Vás vezme, co potřebuje a ztratná nakonrc budete Vy. Myslím na zuby, klouby... I za válek a hladových pochodů se rodily děti, a jací z mnohých vyrostli chlapi!
Taky jestli máte spolehlivou váhu a vážíte se ve stejnou denní dobu. Stačí se víc napít, nebo jinak stoupnout na váhu...Každý, kdo se během dne váží opakovaně, váží většinou trochu jinak. .
A dožeňte jen samými zdravými potravinami, ve kterých je plno minerálů, bílkovin a vitamínů. Třeba ořechy /na mozek/, ryby, listová zelenina, veškerá zelenina, hokkaido, mango, vejce, cereálie, klíčky, vločky, dýňová semínka, česnek, cibule,kyselé zelí nevařené, luštěniny /červená čočka/, krůtí, králík, plno ovoce, jogurty bez škrobu,... Když sladké, tak sušené švestky, fíky ap..
Hloupost by bylo mlsat prázdné kalorie v podobě laciných čokoládek, sladkých tyčinek, uzenin, paštik a trvanlivých salátů chipsů a barevných limonád, croassantů, čínských polévek a plísňových sýrů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.