Dobrý den, už nekolikrat jsem si koupila ricottu (v Kauflandu, Lidlu), ale pokaždé má takovou divnou hrudkovitou chuť, ikdyž jí mám doma třeba jen dva dny neotevřenou. Čím to může být? (Pokaždé, co si ji dám v restauraci má jemnou chuť, úplně jako smetana)
Nepletou se tu pojmy? Co v té restauraci dělají nevím, ale Riccota byla vždycky taková drsná. Pana cotta je jemná.
rudolff
To bude ono!
lindalka
Nene, je to opravdu ricotta. Vzdy si davam testoviny s rajcaty a ricottou, dostanu testoviny s rajcatovou omackou a navrchu prave tu dobrou smetanovou ricottu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.