Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Ricotta a hrudkovitá chuť

Od: lindalka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, už nekolikrat jsem si koupila ricottu (v Kauflandu, Lidlu), ale pokaždé má takovou divnou hrudkovitou chuť, ikdyž jí mám doma třeba jen dva dny neotevřenou. Čím to může být? (Pokaždé, co si ji dám v restauraci má jemnou chuť, úplně jako smetana)

 

 

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x

Nedělají v restauraci tiramisu z mascarpone? Nebo jiný recept?

 

liska5
hodnocení

0x

Nepletou se tu pojmy? Co v té restauraci dělají nevím, ale Riccota byla vždycky taková drsná. Pana cotta je jemná.

rudolff
To bude ono!
lindalka
hodnocení

Nene, je to opravdu ricotta. Vzdy si davam testoviny s rajcaty a ricottou, dostanu testoviny s rajcatovou omackou a navrchu prave tu dobrou smetanovou ricottu

 

kami123
hodnocení

0x

To je jak s tvarohem. Někdy je až smetanově jemný a někdy bych ho šel nejraději hodit do obchodu někomu na hlavu. - Hrudkovitý, až gumový.

 

minsk
hodnocení

0x

Kupte si jednou naši Ricottu z Italatu z Moravy /Blatnice pod Sv. Ant./ a porovnejte. Pokud bude naše lepší, tak budete vědět, jak nás Čechy šidí.

nakup.itesco.cz/...

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]