Nejste přihlášen/a.
Já už jiný krém nedělám, oblíbila jsem si pudinkový. Uvařím pudink + 0,4 l mléka + 4 lžíce cukru, na hotový položím potravinářskou fólii aby se nevytvořil škraloup a nechám vystydnout. Smíchám ( ušlehám ) s jedním tvarohem a už víc nesladím. Dort rozkrojím, na jednu stranu natřu marmeládu, na druhou krém a v další vrstvě totéž. Krému je hodně, stačí i na potření povrchu a po stranách. Je to o chuti, možno osladit víc, ale mně to chutná takhle. Dobrou chuť
Jenom z pudingu to nebude ten správný dortový krém. Bez másla to nejde. Teda nejde, jde, všechno jde, ale když už bych se patlala s dortem, tak bych ho nešidila. Dorty nedělám každý týden, tak když už nějaký dělám, chci aby byl opravdu jak se patří. To je můj názor. A ta poleva a zdobení, ten dort nezachrání a ani ta marmeláda se mi moc nezdá. Ale už je dort podle všeho hotový a snědený...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.