Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Růst prsou - co pomáhá?

Od: dodulinka* odpovědí: 4 změna:

Mám takový dotaz chtěla bych se zeptat jak by mi mohly líp a víc růst prsa hlavně aby to nebyli ty prášky.

Děkuju za brzkou odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

4x

měl jsem dvě známé, pracovaly vedle sebe, jedna číslo, no nejméně 8, druhá by i v létě nejraději nosila svetr aby nebylo vidět že jí příroda vůbec neobdarovala. První věčně bolela záda, vážně zvažovala plastiku, snad na ní dokonce i šla, nevím už jsem ji nějaký pátek neviděl. Druhá po ní koukala jak je to nespravedlivé že ta má tolik a on nic. Prostě je život svedl že seděly u jednoho stolu od rána do večera. Člověk je strašně nespokojený tvor, často by chtěl to co nemá. Já myslím, že narostou a když ne není to nic špatného a narozdíl od těch velkých se to celkem dobře dá řešit operací. Mysli na něco jiného. Co zkusit push?

Když se zeptáč googla, najde tisíce cviků, masáží, přípravků na zvětšení. Myslím, že výsledek je ale v konečném důsledku stejný jako u hromad zázraků na hubnutí - mizivý nebo žádný.

P.S. Dcera také kouká jestli UŽ, s ženou se tomu usmíváme. Radím jí jíst zeleninu, tu ona nesnáší a tak se občas překoná a trochu zeleniny sní. A zatím nic. Alespoň tu zeleninu že občas sní a tím nic nezkazí.

hodnocení

2x

Dříve se říkalo, že slepičí polívka je dobrá na prsa. *hi* Taky se říkalo, že - byl slabý na prsa. Tím vším bylo ale myšleno dýchání, plíce. Na prsa, tedy ňadra nepomůže ani svěcená voda. Je to dáno v genech. A nenapláčeš nic ani s malými, ani s velkými. Kolik žen by to chtělo vyřešit! Jedině plastika. A to je pěkná blbost! Vykašli se na to, buď ráda, že ti narostou zdravá ;) Dodulinko, úsměv a hezké jednání je mnohem lepší než velká prsa. To mi věř!*hej*

dracek*
hodnocení

0x

dřív se říkalo že pomáhá černé pivo s vajíčkem,ale nemohu posoudit :)

hodnocení

0x
Kde příroda už nic nezmůže, tam pushapka pomůže...
Já sice nejsem žena, ale jsem sportovec, všechny ženský co byly vc obdarovaný s tím až na vyjímky zkončily, a to kvůli již zmíněné velikosti a následn bolesti zad, krku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]