Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na teplé kalhoty

Od: jelen* odpovědí: 5 změna:

ahoj..potřebovala bych tip na teplé kalhoty napadly mě zataplené legíny bohužel nemají kapsu což v práci potřebuji.

nebo existují nco jako legíny s kapsami v zádu? nebo vzít si legíny pod kalhoty.

Ted dělají krésné zataplené legíny jako termo . Potřebovala bych něco mezi legínama a kalhotama.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Bydlím pod horama a jsem často venku, tak střídám od podzimu do jara většinou softshellové dáms.kalhoty. Některé jsou sportovnější a širší zn. Regatta nebo užší Softshell elastic, North Finder. Materiál je kvalitní, odolný, teplý, hustý, ale prodyšný. pružný...Ty druhé by Vás mohly oslovit. Pak mám ještě zateplené rifle a prošívané kalhoty Nord Blanc.

lee*
hodnocení

0x
A nemůžete mít legíny a nějakou ledvinku otočenou dozadu?
doplněno 22.09.21 13:03: V dívčím se dělá tak zkuste pohledat. Ne o pokud jste drobná ty 170 by být mohly
glami.cz/...

futra
hodnocení

0x

Na Bonprixu mají legíny z manžestru a ty mají na zadku kapsy.

hodnocení

0x

U Vietnamců najdete zateplené džíny. A taky manžestráky. Za málo peněz hodně muziky. :-D Také funkční trenky s dlouhým rukávem by mohly být řešením. Dámské i pánské. Není problém.

amfr
hodnocení

0x

Vsaďte na materiál, teplá je vlna, kapsy zaručené gant.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]