Nejste přihlášen/a.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
kami123
0x
jenom takový nápad.
Když rozkrojíš vysoký dort s mnoha stejnými vrstvami, tak to vypadá jako řadky v knize...
Když nakrájíš z obdelníkového korpusu pruhy tak z toho můžeš navrstvit základ stránek.. Fondantem pak ilustrovat a zdobit.
Děkuji
knihu dort umím, ale kamarádka si bude dort tvořit sama a mě poprosila pouze o dekoraci z fondánu v podobě knihy. Takže mi jde o to, jak vytvořit precizní dekoraci ve tvaru knihy ![;) ;)]()
Doplněno: jo ták, máte na mysli upéct korpus, vyřezat malou velikost, sestavit, potáhnout a dozdobit..to by nemusel být špatný nápad..prostě udělat to tak,jak jsem zvyklá, když tvořím klasický dort.. jen to tedy budu muset lépe naplánovat s přípravou, aby těsto vydrželo..
Doplněno: jo ták, máte na mysli upéct korpus, vyřezat malou velikost, sestavit, potáhnout a dozdobit..to by nemusel být špatný nápad..prostě udělat to tak,jak jsem zvyklá, když tvořím klasický dort.. jen to tedy budu muset lépe naplánovat s přípravou, aby těsto vydrželo..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]